Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Şimdi aradım telefondaki beyefendi tahmini bir bilgim yok Ancak 1 ay içinde olmaz dedi.Bayram sonrası mı yani dedim malesef evet dedi.
-
@halilhy Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Şimdi aradım telefondaki beyefendi tahmini bir bilgim yok Ancak 1 ay içinde olmaz dedi.Bayram sonrası mı yani dedim malesef evet dedi.
.
-
Hocam @paretowilfredo @Priss yada başka bilgi alabilcek arkadaşlar. Lütfen nazınız kime geçiyorsa kimden haber alabiliyorsanız ciddi bir sorgulama yapar mısınız mülakat tarihleri nezaman belli olur, mülakat nezaman yapılır, takvimin işleyişine dair.
-
@WilliamNiskanen kardeşim haklıymışsın kürşad arkadaş bu hafta kesin açıklanacak dedi ve birden kayboldu ortalıktan, ve ondan sonra tek kelam dahi yazmadı.Muhtemelen pusuda bekliyor eskaza mülakat tarihi açıklanırsa ortaya çıkacak zannedersem.
-
Mülakata hak kazandığımızı bizlere unutturmaya çalışıyorlar aslında böyle bir sınav olmadı arkadaşlar gelir uzman yardımcılığı diye birsey yok hepsini biz uydurduk hepsi sadece hayaldi bence kabul edelim artık
-
Bende GİB i aradım şimdi. Başkanlar henüz karar vermedi sözlü mülakat tarihine dedi. Peki sizin öngörünüz nedir sizce ne zaman yapılır dedim 1 aydan kısa sürede yapılmaz tahminim bayram sonrası dedi.
-
Normalde olması beklenmeyen alım apar topar referandum yüzünden gerçekleştiği için süreci yavaş ilerletmelerini bekliyorduk zaten almak istedikleri için yapılmadı alım yoksa
-
@Fabrizio Dostum sordum az önce üstada. Daha zamanı var dedi. Üstad daha ne kadar bekletecek GİB millet bildiğini unuttu sabırsızlık had safhada dedim valla Priss tam tarih veremem ama kısa zamanda da olacak gibi durmuyor dedi. Sanırım Tahminim gibi olacak iş Ağustos'a kalacak hatta sonlarına.
-
@Priss hocam biz zaten ağustos sonuna ya da eylül ayına kabulüz yeter ki ekim'e kasım'a kalmasın öyle olursa eğer hakikaten unutacağız bildiğimizi de
-
@Priss hocam mulakat mi agustos eylul gibi mulakat tarihinin aciklanmasi mi?
-
@Priss bekletmelerinin sebebi ne peki. Gib in iş yükü mi çok bu aralar
-
@bunebicimhikaye Tarihlerin açıklanması dostum. ama bu benim tahminim.
-
@Priss Hocam bir de mali hizmetler ilanı için program da olduğu gibi 250 ikişilik bir alıma mı çıkacak sizce daha da yüksek bir rakamla ilana çıkma ihtimali var mı ?
-
@gökhan Daha çok olması zor. talepler çoktan toplandı sayıya karar verildi 250 üstü olması sürpriz olur. normal sezonunda ilana çıkar
-
@köyün-ağası Tam olarak neden bekletirler ben bilmiyorum vardır bi sebebi
-
@Priss Sağ olun hocam bilgi alıyorsunuz ve paylaşıyorsunuz böyle belirsizliklerle dolu bir süreçte bizim için
-
@Priss peki tamamdır çok teşekkürler
-
@Priss 5 senedir sabrediyorum hayırlısı olsun
-
@sofuoglu Seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum dostum. Keşke herşey belli bir düzen içinde yürüseydi de biz bunları konuşmasaydık ama gerçekler var. sen gönlünü ferah tut er ya da geç o tarihler açıklanacak Allah büyük kazanıp işyerindeki bilgisayarından bu eski konuşmalarını okurken bulursun kendini. Kim bilir.
-
@bunebicimhikaye 5 sene devirmişsin dostum biraz daha zorla güzel günler hiç olmadığı kadar yakındır