Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Cerkes46 kürşad arkadasimiz uzun zamandan sonra cok iddiali bi sekilde gelip bu hafta geliyo daha da uzamaz, soylentilere aldiris etmeyin duyumum saglam diyince sorma geregi hissettim
-
bu kadar vurdumduymazlık olmazki.kac kişinin umudu bu iş.alt tarafı komisyon kurup 10-15 gün mülakat yapıp sonuc acıklıcaksın.her kurumda bi boşvermişlik var.
-
@sofuoglu iki yerdn iş teklifi geldi sırf mülakat var diye gidemedim yine elenirsem benim için çok büyük bir sıkıntı olacak.
-
@köyün-ağası olmaz olur mu kardeşim haklısın yazın başında beni de 2-3 insan kaynakları aradı iş arayışınız devam ediyor mu diye ama belirsizlik yüzünden faal bir harekette bulunamadık.Yaz sezonu iş bulabilme noktasında yılın diğer aylarına nazaran daha hareketlidir ve yaz da ufak ufak bitiyor, mülakat olması sonuçlanması ekim/kasım ayını da bulmasını hesap edersek ve de bu süre zarfında askerlik tecilimizden de yediğimizi varsayarsak çok çok büyük problem vallahi. Allah hakikaten sabır versin bizlere...
-
belirsizliklere karşı ayakta durabilmek, kpss + en zor kurum sınavından daha zor. kpssye başladığımdan beri hayalim guydu ama şimdi guy mülakatı bile aklıma gelmiyor. heyecan kalmadı hiç. sanki hiç mülakata girmeyecekmişim gibi geliyor. ama bu forum güç veriyor, birbirimize anlata anlata bir şekilde ilerliyoruz. burada belli kişileri nicklerden söylediklerini takip etmek lazım. onlar konuşmadıkça ben kolay kolay oturmam derse.
-
Sgk'nın 102 günlük mülakat açıklama rezaletinden sonra açıkcası bana çok normal geliyor garipsemiyorum kurum sınavı olalı 2 ay oldu ve daha mülakata ne zaman gireceğiz o bile belli değil Allah sabır versin valla hepimize
-
@köyün-ağası yarın için iş görüşme var fakat gidemicem bu belirsizlikten. Ne yapacağımı şaşırdım bekliyorum öyle.
-
Beyefendiler! Diyorum ki acaba GİB i arayip şu askerlik işini öne surerek bir tarih almak için sıkıştıramaz mısınız erkek olsam her gun arar bilgi almaya calisirdim tecil bahanesiyle
-
ortalama kpss çalışma evresi min 1 sene desek, 1 sene de kurum sınavı desek, artık üstüne de 1 sene mülakat olma açıklama evresini sayarsak; tam olarak 3 sene eder ki. ayyh bizde tatilciler gibi serin sularda serinleyebileceklerden miyis?
-
@aycan ben yüksek lisansa başlıcam yarın mülakatım var. umarım olur da 2 sene askerlikten uzaklaşırım, belkide oradan prof. olurum. kpss yerine yüksek yapsaydım doktoraya başlamıştım:)
-
@eomer gel bunu gib teki çalışanlara anlat işte işsizlerin hallinden anlamıyorlar @Antimülakat bari site de bir haber yapın belki duyarlar
-
@aycan yarın arayalım
-
@guylassakartık hocam ne olur yani elinizdeki bu kozu kullansaniz tamam yine siz yüksek yapın ama mulakat tarihini öğrenmek icin şey etseydiniz bi
-
@aycan kardeşim valla istersek her gün arayalım orada ki personelin bir şeyden haberi olduğunu sanmıyorum onlar sadece önlerine dosya geldiğinde haberleri oluyor o zaman da ilanı yayınlıyorlar zaten
-
Elinde tüyo pdf olan var mı?
-
@aycan arayayım yarın, ama umarım yarın beni ciddiye alırlar. gib hayalimdi, gib'i daha da sevebilirim. keşke gib bizim bu sevgimize karşılık verebilse de..
-
@guylassakartık ararsaniz bizi de haberdar edin hocam
-
@johnash https://yadi.sk/d/cEgRSGJFxgYEX/hepsi burda var sanırım
-
@FreeBoY teşekkürler
-
Bence ciddi bi etkinlik şart sayfa yöneticileri öncülük ederek bu işi başlatsalar 2 güne kalmaz net bi bilgi elde edebilirz