Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Priss hocam merhaba Mhuy ilanı ne zaman verilir acaba. Ağustosta gelme durumu söz konusumu ?
-
@David-Hume Ağustos Eylül gibi gelir dostum
-
@Priss teşekkür ederim bilgilendirmeniz için hocam
-
@Priss agustos ortalarımda tarihler açıklansa mülakat en erken ekim de olur. Ekim kasım gibi mülakata mı girecez çok uzun
-
Arkadaslar internet uzerinden tuyo 2017 basimini alan varsa hangi siteden aldigini soyleyebilir mi.? Ben ismini soylemiyeyim bi siteden aldim eski basimini gonderdiler sikinti yasadim 10 gundur. Alan varsa hangi siteden aldigini soyleyebilir mi?
-
@Priss insallah hocam
-
@Manifalitikoos Akfon hocam
-
@impressiveunit eyvallah kardesim simdi siparis verdim umarim sikinti cikmaz
-
@kürşad yarın açıklanacak mı:)
-
@kürşad arazi bir süre daha uğramaz buralara
-
@ilkeemre dalavere o açıklandığında gelir ben söylemiştim der
-
Arkadaşlar özür dilerim......... Gerçekten.......
-
@bengidönüş hadi ben sorayım neden özür diliyorsun
-
ben sayfaya çok giremiyorum işten pertim çıkıyor.. yarın açıklansa da ve yazmasam da giydircen mi yine bana.. yarın açıklanınca yine bi şey dersin sen bana niskanen.. zamanında seni burada madara ettm ondan senin garezin.. biri bana burada hep büyük illeri dedin tuttu demiş.. her sınavda istanbul alıyor mu ankra? ben 2015te girdiğimde ikisinin de yoktu.. izmr de var dedm.. her sınavda almıyor ben aralık ayında yazdım şubatta ilan diye.. martta geldi.. o zaman da çoğu kişi yeni kpss ile diyordu.. neyse bana özelden çok yazan oldu sayende ders çalıştık diye.. gerisi de tın.. yüzde 50 olasılık var zamannda elendm ben.. ondan bence alternatifinz olsn derm..
-
@napsak aaaa tahmin etmen gerekir ama. Başınıza gelenler hep benim talihsizliğim......
-
@bengidönüş deme öyle herkes stresli bu süreçte linç ettirme kendini benim yüzümden deyip
-
@bengidönüş hocam benim son 2 senedir yaşadıklarımı bilseniz bu kadar emin konuşmazsınız bu olaylar biraz da benden kaynaklanıyor
-
@kürşad bi saniye gülüyorum.
-
@gökhan gökhan üzgünüm ama 2+'yla bu şerefi sana bırakamıyorum.
-
@napsak benim için sorun yok.
Sizlere bir şey olmasın da........