Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@bengidönüş hocam kafaya takınca da bir şey değişmiyor tecrübeyle sabit biraz da akışına bırakmak gerekiyor sizi çok iyi anlıyorum kafayı yemek üzere olduğum zamanlar oldu bir çok kere ama aşılıyor hepsi bir şekilde gün gelip de geriye baktığınız da ben bunu mu kafaya takmışım diyorsunuz
-
@gökhan teşekkür ederim, ama bir eşik var bu işte ben o eşiği geçeli çok oldu hissizleştim ve inan ki var olan duruma sadece mizahi olarak yaklaşabiliyorum artık. Beni eğlendiriyor yaşadıklarım
-
@gökhan takmayınca da bir şeyler olmuyor olmayınca olmuyor 3 yıldır olduramayanlardan.....
-
@bengidönüş o olay bende de var ama ben onu sıkıntı olarak görmüyorum artık arkadaşlara falan bakıp keşke ben de aşk acısı çeksem diyorum başıma gelen olaylara gülüyorum garipsemiyorum ama diyorum ya Allah büyüktür zamanı gelince biz de güleceğiz inşaAllah
-
@aylakkafam Öyle hocam cidden olmayınca olmuyor yani ama sonra Allah en güzelini oldurunca iyi ki şimdi ve böylesi olmuş dediğim de çok oldu o yüzden biraz da takmamaya çalışalım diyorum
-
-
En kısa zamanda olsun artık şu mülakat hayırlısıyla çok yıprandık beklemekten mülakata girecek olanların yarısı elenecek maalesef ona göre en azından bi yol çizebilelim hergün sayfaları formları takip etmek bile yordu bi açıklama var mı duyum var mı diye.İnsanlar ne hayaller kuruyor ne umutlar besliyor bian önce olsun artık...
-
@bengidönüş onu da çektik hocam layıkıyla hakkını vererek hem de baya baya o yüzden zaten artık birçok şeyi çok daha rahatça kaldırabiliyor insan ya neyse kafa şişirmeyeyim
-
Acaba GİB bir sürpriz yapıp 2.ay dönümüne bugün mülakat tarihlerini açıklar mi
-
@gökhan kesin o arkadaşların iibf dışında bi bölüm okumuştur
-
@zenginmemur büyük çoğunluğu iibf kardeşim
-
Kardesim bu forum 2. bi facianı kaldiramaz. @kürşad haftanin son gunu insallah bu kez hakli cikarsin ne diyim
-
Arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri giremiyorum. Son bir kaç sayfayı okudum. Bugün mülakat tarihlerinin açıklanacağına dair yorumlar okudum. Bunun gerçekle bağlantısı nedir? Açıklanma olasılığı var mı?
-
-
Bugün söylentisi nereden çıktı dostlar.
-
@Priss kürşad bu hafta demişti, son gün bugün oluyo
-
-
@mehmedoglu @köyün-ağası Allah Allah haydi inşallah haklı çıkar diyeyim ama pek ümit etmeyin bence dostlar. Neyse inşallah dediği gibi olur
-
@kürşad Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
şimdi dostlar uzun süre giremedim şifremi unutmuştum.. hangisi tanımlı idi mailin derken hallettim.. geldim.. artık foruma yazmanın vakti geldi.. sınav ilanını nerdeyse sayısına kadar bildik.. ilanın gelmesinden çok önce yazdık.. bir il beni yanılttı.. samsun gelmedi.. bekliyordum.. gelmedi.. izmir istanbul kesin var ankara da var dedim.. hatta istanbul sayı olarak az bile geldi.. neyse.. bu hafta içi geliyor guy mülakat tarihleri.. bayramdan hemen sonra da mülakat..daha uzama durumu yok millete aldırış etmeyin.. diğer ilan işi sıkıntı ama.. demedi demeyin sayı az ve istanbul yeniden olur mu meçhul.. her zamanki gibi aralıkta ilan bekleyenler biraz üzülebilir.. içerde kesin bir talep konuşması yok.. mali hizmetler de bingöl kesin var.. bir tane talep geçildi.. isteyenlere hayırlı olsun
Burdan cikti @Priss
-
@kürşad bu hafta açıklanacak demişti