Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar ilk guy mülakatım fakat neye çalışacağım nasıl çalışacağım hangi kaynaktan çalışacağım bu konuda bir yol haritam yok. Acaba mevcut kpss kaynaklarından tekrar mı yapsam yoksa bi mülakat kitabı alıp içindeki soruları mı ezberlesem. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum
-
@keynesbaba var
-
@Priss eyvallah hocam saolasın
-
@gökhan iyimiş o zman iibf mezunu olup hem sınavları halleden hemde aşk yaşayanlar varsa gerçekten iyimiş
-
Arkadaşlar ilk guy mülakatım fakat neye çalışacağım nasıl çalışacağım hangi kaynaktan çalışacağım bu konuda bir yol haritam yok. Acaba mevcut kpss kaynaklarından tekrar mı yapsam yoksa bi mülakat kitabı alıp içindeki soruları mı ezberlesem. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum
-
@Priss hocam istanbul rakam hakkında bilgin varmı? böyle il il soruyoruz kusura bakma .
-
@johnash bi cikmis mulakat kitabi alip en azindan sorularin nerelerden geldigi hakkinda bilgin olsun
-
Hayirli aksamlar. Arkadaslar bugun ankarada nisanlima kpss a grubu icin dersane aramaya gitmistik. Kendisiyle daha once 1 2 kez gorustugum bir dersanenin müdürü maliyede yakin arkadaslari oldugunu ve şubata kadar 2 adet 2000 kisilik guy ilani gelecegini soyledi. Ayrica bu sure zarfi icinde 300 vergi muf dusunduklerini ve sayinin muhtemelen 500 u bulacagi soylenmis kendisine. Bu mulakatlar icinde agustosun ortasinda baslayip eylulun ilk haftasi gibi sonlanir dedi. Ne derece dogrudur bilmiyorum. Şahıs olarak kendisine güveniyorum. Ama duyumu gercek cikar mi cikmaz mi orasina bisey diyemem.. Paylasmak istedim. Allaha emanetsiniz..
-
@magduriibfli bence tamamen sallamış dersaneye kayıt yaptirmaniz için.
-
@ff dersaneye kayit yaptirmakla ne alakasi var guzel kardesim ? Kadrolari o müdür mü belirliyo sanki. Ayrica kayit olmak icin olsa bu sene icinde gelecek ilandan bize ne ? Nisanlimin henuz elinde puani yok
-
@magduriibfli bilen bilir belki Turgay Şeren'in telegol programında yaptığı bir gaf vardı yazınızdan sonra o geldi aklıma :), benim de kişisel tahminim böyle bir şeyin olma ihtimalinin olmadığı yönünde tabi gönül ister ki olsun ama pek gerçekçi gelmiyor ki 2 aydır açıklanmayan mülakat tarihlerini göz önüne alınca....
-
@Pozitif kesinleşsin söyleriz ama ortalama 40 olur en çok
-
@magduriibfli Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Hayirli aksamlar. Arkadaslar bugun ankarada nisanlima kpss a grubu icin dersane aramaya gitmistik. Kendisiyle daha once 1 2 kez gorustugum bir dersanenin müdürü maliyede yakin arkadaslari oldugunu ve şubata kadar 2 adet 2000 kisilik guy ilani gelecegini soyledi. Ayrica bu sure zarfi icinde 300 vergi muf dusunduklerini ve sayinin muhtemelen 500 u bulacagi soylenmis kendisine. Bu mulakatlar icinde agustosun ortasinda baslayip eylulun ilk haftasi gibi sonlanir dedi. Ne derece dogrudur bilmiyorum. Şahıs olarak kendisine güveniyorum. Ama duyumu gercek cikar mi cikmaz mi orasina bisey diyemem.. Paylasmak istedim. Allaha emanetsiniz..
@kürşad Sen misin ?
-
@Fabrizio haha hocam beni güldürdünüz, Allah'da sizi güldürsün
-
@Priss hocam peki yeni guy ilanı ne zamana gelir hiç duyum var mı?
-
@Fabrizio yok hocam kursad degilim. Ben duydugumu soyledim. Cikarsa hep birlikte seviniriz. Cikmazsa da yapacak bisey yok.
-
@sofuoglu öyle ayak üstü sohbet sirasinda gecen bi konusmaydi hocam. Hakikati soylemediyse orasini bilemem. Belki dua yerine gecerde gercek olur
-
@Priss tamamdır hocam, çok sağol.
-
@magduriibfli Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@Fabrizio yok hocam kursad degilim. Ben duydugumu soyledim. Cikarsa hep birlikte seviniriz. Cikmazsa da yapacak bisey yok.
Hocam mizah hemde kürşata atıf olsun diye alıntı yaptım, affınıza sığınıyorum
-
Az önce resmi gazetede yayımlanan İHRAÇ KHK'sı ile 8.000'ye yakın kişi ihraç edildi. GİB'de 22 Gelir Uzman Yardımcısı, 29 Gelir Uzmanı ihraç edildi. Acaba bu KHK dan sonra süreç hızlanır mı yada en azından mülakat tarihleri belli olur mu ? @paretowilfredo @Priss @aliveli