Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu soruyorlar dezavantajmı orasını bilmem. Geçen sne mhuy mülakatı ortalaması 84-85 olan birine senin mhuy zaten olur demişlerdi 1-2 soru sorup gidebilirsin demişlerdi geçen sene facede paylaşmıştı.
-
@köyün-ağası ya niye olmasin ayni ayda onu anlamadim 2014 yili sonu yada 2015 yili tam hatırlamıyorum tarihi ama arkadasim guy un mülakatından cikip cok bir zaman geçmeden il göç ün mulakatina girdi dedigin pek mantikli gelmedi.
-
guy mülakatından önce sgk mülakatına gireceğiz herhalde..
-
@Keymarsh bu dediğiniz sgk nin ne mulakati zaten denetmenlik mulakati yapilmadi mi
-
@Cerkes46 bekleyip görecez ins ağustosta olur biter hemen
-
@Cerkes46 yeni ilan geliyor dostum 9. pro 18-29 eylülde de mülakatlar yapılacak
-
@Keymarsh geldi mi ilan sinavi yok mu bunun?
-
@Cerkes46 paretoya göre ilan hafta başı gelecek.. sınavı yok direk mülakatla alım yapıyor.. p23 p42 puan türleri ile başvurulacak.. 300 iibf 100 istatistik (p13) 4 katı mülakata çağırılacak
-
@Keymarsh hocam paretoya göre değil pazartesi ilan dpbnin sitesinde olur.Sorun şu artık maliye niye bekliyo.Bu ilan guy sonuçalndıktan sonra gelse çok daha fazla kişiye ekmek kapsı olurdu.Şimdi yüksek puanlılar hemen başvuracak.80nin altı çok zor
-
@zenginmemur aynen katılıyorum sana dostum. Guy olsaydı ben buna başvurmazdım, onun olacağının garantisi de yok o yüzden başvuruyorum. Ama ilanın erken gelmesi güzel oldu. Bu yıl içinde 2. ilanın gelme olasılığını artırır
-
neyse ki düşük puan aldım da 2017den, sgk'ya girersem guy mülakatında sorun olur mu stresi eklenmedi hayatıma diyeceğim nerdeyse.
-
SGK ilanının mülakat tarihi bile belli nerde bu gib Allah aşkına şu tarihler belli olsun artık
-
@gokhangermen aynı mentaliteye sahibiz dostum, malum gib'deki temel prensip kurumda kalacağına inandığı kişileri seçmeye yönelik ve buna binaen birçok arkadaşa beklediğin sınav var mı,puanın kaç gibisinden soru yöneltmeleri buna işaret ediyor.Bakalım bu kadar beklemenin sonu inşallah iyi olur ne diyelim..
-
Sgk mülakat tarihi belli de onlarda mülakat sonrası bekletiyorlar baya Neyse ki gib mülakat sonuçlarını erken açıklıyor
-
@Hipokrat hangisi daha iyi sence reis mülakat öncesi işkence mi sonrasındaki işkence mi
-
@sofuoglu kanka müLakat öncesi işkenceyi tercih ederim yani gib tercihimdir
-
ya bize niye bunu yapıyolar ya şimdi guy mülakatı önceden olsa sgk sıralamaları çok değişirdi bunu düşünüyo olmamaları imkansız şunu vicdanlıca düzenlemek çok mu zor acaba her şey karıştı yine
-
@gmmerve guy mülakat tarihi belli olmassa mhuyda ilanıda gelecek bu süreçte işler iyice karışcak.Ama şöyle olsaydı guy şimdiye sonuçlansa sgk ilanı gelse 2000lere kadar gelirdi sıralama.Maaş olarak sgknın hiç bir artısı yok ama sonuçlanan ilan olmayınca millet başvurıyo.
-
@Hipokrat orası da öyle kardeşim ayrı bir dert bi kurum sınavın üzerinden 2 ay geçer tarih açıklamaz, diğeri mülakat üzerinden 3,5 ay geçer sınavı açıklar... Umalım da bu hafta içi mülakat tarihleri belli olsun, sgk mülakatının bizim mülakatlardan önce olacak olma ihtimali bile beni üzüyor, neticede 2 aydır tarihlerin gelmesini bekliyoruz...
-
@zenginmemur olaya maaş olarak bakan tek canlı olduğun için arada fark gorememen normal.