Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Fabrizio estagfurullah hocam okuyunca bende güldüm
-
@Fabrizio aslında pek bağlamtılı süreçler değil
-
@aliveli Bir umuttur yaşamak deyip mülakat bekleyenlere pay çıkarmaya çalıştım ama sanırım bu da gol olmıcak.
-
@magduriibfli valla kardeşim keşke olsa tabi ama bir de gerçekler var, onları da göz ardı etmemek lazım.
-
@magduriibfli ZİİYAAAAAAAAA demediniz mi?
-
@maliyeci123 şu 2000 kişi aradan çıksın ardından alım olacak merak etmeyin
-
@Fabrizio pek alakası olan birşey değil dostum. Şuan guy mülakatlarından daha önemli işleri var maliyenin
-
@magduriibfli kardeşim iletini ss yaptım morale ihtiyacım olduğunda bakar okur avunurum İnşallah olur dediklerin selametle ...
-
hiçbirşeyi bu kadar heyecanla beklemedim seni beklediğim kadar. senin uzmanın olmak istiyorum hemde çok:)
-
Khk ile ihraç edilenlerin maliyenin yapacağı alımla alakası yok.Çünkü öyle olsaydı en şanslı 2016 kpssye girenler olurdu.Sadece 2300 kişlil bi ilan geldi ve süreç normalinden çok daha fazla yavaş ilerliyo.Geçen yıl o kadar ihraç gördük ama ilanlara yansımadı hatta bana göre a grubunun en kısır geçen dönemi 2016 kpss sonrası oldu.Şuan en gelecek ilan mhuy gibi duruyo.
-
tarkanın bütün şarkılarında seni anımsıyorum. beklemek artık şiirler yazdırıyor bana.
-
@vmy hocam kendisini cok iyi tanimiyorum. Dedigim gibi 1 2 defa gorusmustuk daha once. Ilanlari da ben sormadan kendisi soyledi zaten. Puanimi sordu sonra yazdiklarimi soyledi. Soylenenlerin dogru olma ihtimali bile beni sevindirdi şahsen. En azindan ders calismak icin bi gaza geldim
-
Sgk denetmenlikte geldi mulakatlari eylulde gibden niye hala ses yok gercekten su an bir kez daha yikildim
-
@zenginmemur şaka maka bizden önce mülakata girecekler muhtemelen
-
Sgk gerçekten eylülde mülakat yapacaksa gib mülakatları eylülde biraz zor olur. Hem guy gem sgk mülakatına girecek yüzlerce kişi var
-
Sgk Eylül'de yazmış pareto eylüldür ozaman , gib in sgk mülakatını düşüneceğini sanmıyorum
-
@Hipokrat gib tekiler kişilerin kurumdan ayrılmasını istemiyor geçen sene guy mülakatında beklediğin mülakat varmı dedi mhuy ya girmişsin ortalama puanın kaç diye sordular bana. Birçok arkadasıma sordular bunu
-
Ya bu forumda her kurum tahmin ediliyo ama maliye bakanlığındaki duyumlar çok zayıf yetersiz kalıyo.Sayın pareto daha ilan dpb düşmeden burda paylaşıyo.Maliyede niye durum böyle olmuyo.Bu forumda maliyede çalışan üstadlar yok mu?
-
@köyün-ağası mantıklı gibi dostum kurumdan kaçışlar had safhada
-
@köyün-ağası dostum o zaman sgk mülakatına girenler için guy dezavantaj oluşturur diyebilir miyiz, farklı kurumlardan mülakat/sınav sonucu bekleyen kişilerin elendiğine yönelik bir genelleme yapılabilir mi, merakımdan soruyorum pek bilgim yok bu hususta