Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Eylülde birikicek heralde bircok sinav
-
@bunebicimhikaye Pasif insan diye bişey yoktur hocam uyarmak lazım bazı insanları hepsi o. Bence bugün 21.00 de bi etkinlik yapalım derim en azından bi ısınma olsun başlasın talebimiz 14 mayıs da yapılan guy sınavının mülakat tarihlerinin açıklanması olur tuğrul hocaya da yazarım. gruplar da da paylaşırız..Başlamak bitirmenin yarısidir.
-
@atiba hocam size katılıyorum, bu akşam için ortak bi saat belirleyip yazalım.Gib başkanı'nın twitterı varsa ona da yazalım etkili olabilir
-
Birisi ortaya bi laf atip kaciyo arkadas bu nedir ya. Kaynagini filan da söyleyin bari guvenelim mi napalim. Bu kadar insanin aklini karistiriyosunuz.
-
Kaynak gib arkadaslar kurum personeliyim ciddi bilgim olmasa yazmazdım
-
@guydemapusant Bakma sen bize, aylarca ilan bekledikten sonra aylarca mülakatıda bekleyince gerginiz ve sabırsızız biraz. Eylül olması açıkcası sevindirir beni yeterki daha öteye atmasınlar. Verdiğiniz bilgi için çok sağolun Başka gelişme olursa haberdar et bizi kardeşim.
-
@Fabrizio inşallah benim de nişanlım ve arkadaşlarım bekliyor zor bi süreç Allah yardımcınız olsun biz de üç ay beklemiştik mülakatı bilirim
-
@atiba ben hazırım ne zaman olursa katılırım
-
.........
-
Hadi gib e yazalim
-
Eyyy Gib sen kimsin yaaaa diyecek bir yürekli arkadaşımız yok mu?
-
@guydemapusant üstad selamlar müsadenle bir kaç soru sormak istiyorum. Ben ağustos ayında askere gideceğim. Mülakat sonrası inşallah kazanabilirsek işe çağırılma ne kadar sürer ve çağırdıklarında askerde olursam nasıl bir yol izlemem gerekir. Askerdeyken mülakata gitmenin olumlu veya olumsuz bir durum oluşturması mümkün müdür. Saygılar, selamlar
-
Twitter da @naci_agbal ve @gibsosyalmedya sayfalarına yazdım arkadaşlar siz de yazın. #guymülakattarihiaciklansin
#guymülakat vb taglerle destek olalım! -
@mehmedoglu maalesef askerlik durumunu bilmiyorum insan kaynakları daha dogru bilgi verir ama ülkenin içinde bulunduğu durumdan ötürü mülakattan sonra güvenlik soruşturmaları uzun sürer diye düşünüyorum
-
EYLÜLde mülakat bitse kazananlar tahmini ne zaman başlar hocam @guydemapusant
-
@guydemapusant teşekkür ediyorum, bende İstanbul için kazananların şubat ayında işe başlayacağını tahmin ediyorum.
-
Mülakatı kazandıktan sonra güvenlik soruşturması yüzünden mülakatı iptal edilen olumsuza dönen var mıdır ki , mülakat öncesi sıkıntılı olanları mülakatta geçirmeyeceklerdir zaten ,yanlış mı düşünüyorum
-
@Hipokrat doğru düşünüyorsunuz o arada yanlış bir şey yapmadıysa tabi.
-
İstanbul 850 kişinin göreve başlaması çok uzun sürer mi?Geçen yıl 800 kişi mülakat sonucundan kaç gün sonra başladı?Başka ilan yok ortada mali hizmetlerde riskli gibi nerdd bu ilanlar
-
@zenginmemur benim arkadasim temmuzun ilk haftasi baslamisti