Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Priss haftaya salı çarşamba günü bir daha son durumu sorarsan duacın oluruz
-
@1903bjk Of Of Mali Hizmetler Bingöl felan o talepler 1 yıla yakın oldu zaten toplanalı ilan kesin zaten sayı 250 onda sorun yok. Bende il il bilgisi var sayıların ama kesin olsun öyle paylaşacağım Ankara toplamda 70-80 payla en çok alan yer olacak yine
-
@köyün-ağası Tabiki sorarım dostum ne demek. Pazartesi soralım bakalım
-
-
@Priss kanka senin önceki söylemin neydi dediğim gibi olacak gibi yazmışsın ya o yüzden soruyorum ,mülakat ve başlama tarih öngörün nedir?vesselam
-
@Hipokrat Dostum benim öngörüm Ağustosa sarkar bu işler. Bu duyum değil ama yanlış anlaşılmasın. Üstatta dün daha ortada birşey yok dedi. Yani inşallah yanılıyordur ya da haberi yoktur da kürşat'ın dediği gibi olur bugün açıklanır
-
@gökhan O konuda hiç bilgim yok dostum yanıltmayım
-
@Priss peki tamam teşekkürler
-
@Priss hocam geçenlerde de temmuz sonunda tarihler açıklanacak gibi bir şey söylemiştiniz peki bu duyum muydu tahmin mi
-
@napsak Ben öyle birşey demedim dostum acaba karıştırıyor olabilir misin?
-
@Priss yanlış mı hatırladım diye konuşma geçmişinize baktım hocam 22 gün önce temmuz sonu ilan gelir diye düşünyorum demişsiniz duyum değilmiş
-
@napsak Allah Allah bi dakika ben de bakayım
-
@napsak Tamam gördüm şimdi. Baya geçmiş üstünden hatırlayamadım bir an. Yani düşünce o yöndeymiş ama şimdi biraz daha attı ileri. Yine dediğim gibi duyum değil benim tahminim
-
@Priss anladım hocam beklemeye devam
-
O değilde hakikaten çok geçmez de ağustos'da sgk ilanı gelirse sgk'nın mülakatına guy'dan önce gideceğiz
zevk alıyorlar resmen bizi bekletmekten ben bu açıdan bakıyorum artık başka mantıklı bir açıklaması yok -
@Priss hocam iller arasında bursada var mı acaba
-
Ağustos ta da ilan gelse Temmuz da da gelse mülakatlar Eylül'de olur gibi ,Ağustos ta gelirse Ekim olur gb bi durum yok glb
-
@Hipokrat valla reis mülakat tarihlerinin ilan edilmesinden sonra genelde 45 günlük bir süre koyuyorlar ama tabi belli olmaz, yönetmelikte belirli bir süre vermemiş, mülakat tarihlerinin ilan edildikten sonra 1 ay sonra da yapabilirler de hiç sanmıyorum yine 45-50 gün sonra olur o yüzden ağustos başında gelirse şayet eylül ortası başlar ama priss kardeşimin tahmin ettiği gibi ağustos sonuna kalırsa vay halimize...
-
@sofuoglu 45 günlük süre varsa genelde haklısın kanka ozaman Ağustos sonu ekime sarkıtır , ben yine de eylülden yana umutluyum mülakat için ,iyi düşünelim iyi olsun kanka ypck bşy yok
-
@Hipokrat şimdi kurumdaki sıkıntı nedir bilmiyorum ama, ağustos ayında olmamasını anlarım çünkü kurumdaki kişilerin yıllık izne çıkmış olması ve komisyon oluşturulamaması,ağustos ayının sonlarının bayrama tekabül ediyor olması mantıklı olabilir.Ama bayramdan sonra Eylül ayı içerisinde olmaması için bir neden yok görünürde, ama biz tabi olaya dışarıdan bakıyoruz ve içeride ne oluyor bitiyor bilemiyoruz. İnşallah dediğin gibi Eylül ayı içerisinde olur kardeşim daha da uzamaz..