Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@by123 kardeşim 1 ay sonra mülakat olacak deseler emin ol hepsini halledersin, çünkü önünde somut bir gün ve tarih olacağı için daha sağlam ve kendinden emin çalışacaksın, ben de daha başlamadım gibi birşey ama halledilir yani, tâbi şöyle de birşey var önceki tarihleri referans alırsak ortalama 40-45 gün sonra başlıyor mülakat tarihleri ve bu sure zarfinda çok rahat halledilir.
-
@sofuoglu tabiki kesinlikle katiliyorm belirsiz oldugu icn tam konsantre olamiyor insan zaten en azindan tarih belli olsun insanlar ne yapacaksa na gore yapsin ayni fikirdeyim. Ama temennim zank diye aciklayip 3 hafta icine tarih vermemeleri zaten verdikleri zaman ilk gun falan girecegim mulakata aday numarama gore oda geriyor insani.
-
@by123 aday numarasına göre mı oluyor mülakatlar? Benim 11binlerde geç mi girerim yani
-
@by123 soyad sıralamasına göre oluyor diye biliyorm
-
Selamunaleykum arkadaslar bende az once aradim
Sorar sormaz ismimi soyismimi sordu.Nedenini tahmin etmekle beraber anlayamadim.ben ismimi soyledim siz soylememeye calisin bence ne onemi var ki uzun zamandir bekliyoruz bir gelisme yok mu deyip soruyu tekrar yoneltebilirsiniz. aklimda kaldigi kadariyla "komisyon ilgili calismayi yapiyor siteden takip edersiniz"gibi bisey dedi.yani yuvarlak bir cevap verdi hic calisma olmuyormus gibi bir ses tonu vardi.lutfen hep beraber aramaya devam edelim ger gün! -
@holywind tam tersi; dünyanın en neşeli, en rahat insanlarından birisiyim. ama senin gibi trolleri özellikle böyle platformlarda gördükçe tuhaf hislere kapılıyorum. haksız tahrik sebebisin.
-
@beetle yok hayir cumlem yanlis olmus, liste aciklandi ya atiyorum istanbuldasiniz ismininizin yaninda 500 yaziyor 500. Kisi olarak girersiniz muhtemlen 5. Gun girmis olursunuz. Soylemek istediğim aday no oydu ama yanlis cumle kurmusum afedersiniz.
-
@Priss hocam nedir durum, sordurabildiniz mi acaba ?
-
İnşallah doğru çıkar da müjde niyetine geçer. Mülakat ilanı ay sonu mülakatlar bayramdan sonra. Hayırlısı olsun arkadaşlar
-
Herkese benden çay @Priss kardeşime semaver.
-
Guy mülakatım vardı unutmuşum Allah yardımcımız olsun şu sıcaklarda tarih belli de olsa gerçekten çok zor
-
@Priss insallah amiiiinnnn belirginlessin su surec dugun yapacagim elimm kolum bagli. Size inancim tam cok tesekkur ederimmmm simdiden insallah bu olsunnn
-
@Priss hocam çok sağolun. birde mhuy ile ilgili müjdeli haber bekliyoruz
-
Merhaba arkadaşlarım benim bir sorum var il seçiminde istanbulu seçtik diyelim kazanırsak atama neye göre yapılıyor anadolu yakası / avrupa yakası veya ikamet istanbulda ise evine yakın olması gibi bir durum söz konusu mudur
-
@MaxMin verdigin ikamete gore hocam olagan ustu bir durum olmadiği sürece.
-
@by123 o zaman iyiymiş hocam düşünüyorum istanbul yazsam evime çok uzak bir yer olursa falan nasıl olur diyede peki ikametim dışında bir il yazsam tamamen şansa mıdır
-
@Priss eyvallah hocam Allah razı olsun, müjdeyi verdiniz çok şükür
-
@MaxMin dostum benim bildiğim kadarıyla şöyle oluyor, yazılı ve sözlü mülakat puaninin aritmetik ortalaması alınıyor ve liste belirleniyor, oradaki puana göre de ilce seçimi gerçekleştiriliyor.Yanlış.biliyorsam da tecrübeli arkadaşlar düzeltsin lütfen
-
Çok şükür netleşti en azından
-
@sofuoglu evet ben de böyle duydum ama giren arkadaşlar uygulamada bundan daha çok ikametgah a önem veriyorlar dediler