Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@safitürk69 yahu biz alıştık zaten çıkmayan duyumlara. Ama insan yine de bekliyor işte. Söyle söyle hadi
-
Mazlum Çimen feryadı isyanım iyidir iyi bunalıma sokar adamı
-
@safiTÜRK69 dostum mesaj alinmistir ama doğru anladiysam bi işaret ver
-
@safiTÜRK69 yok reis senle veya forumla alakalı değil whatsap da benim zurna arkadaş o kişi, sinirlenince geldim buraya yazdım
-
@safitürk69 eskilere özelden yazabilirsin o zaman:) bize güvenirsin herhalde:)
-
Arkadaslar bos muhabbetin anasini aglatmissiniz yine tebrikler:) bugun hic bakmamistim foruma uyumadan bir bakayim dedim 20 sf 100 farkli konu bu kafa karisikligiyla uyuyabilirim umarim:))
-
Duyum var mı diye bakıyoruz sayfalarca sohbet Okumak çok keyifli,iyi ki varsınız.hepiniz inşallah listelerde adınızı teker teker bulursunuz️
-
@aylin telefondan girdiğimden dolayı galiba, özelden gelen mesajları açamadım
-
@dadaş bize de anlatin doğrumu anladik acabaa :)))
-
@tuuba42 En büyük hayalim akşam isten çıktıktan sonra kız kulesi manzarası karşısında denizin sesini dinleyerek çayımı yuudumlamak inşallah burdaki istanbul yolcularıyla hep beraber kazanıp gideriz :))
-
@safitürk69 hay Allah desene:)
-
@by123 vallaha ben @safiTÜRK69 dostumun yazdiğindan yarin aciklanma ihtimali var olduğunu anladim ;)eğer doğru anladiysam ne ala yok yanliş anlamişsam kardeşim @safiTÜRK69 düzeltir umarim beni
-
@safiTÜRK69 aman söyle be hocam söylemiyceksen hiç duyumum var demiycektin artık söylemek zorundasın
-
@safitürk69 beni de aman yanlış anlama dostum, sonuçta epeydir bu platformdasın fazla muhabbete girmesek de az çok aşinayız sana adı üstünde duyum ikinci veyahut üçüncü şahıslardan alınan bir şey yanlış çıkma ihtimali de var elbet ama artık son devreye girdiğimizden ötürü ortamı bulandırabilir diye söyledim
-
e ben bir saat gelmedim yine duyumlar almış başını yürümüş eskiden duyumun üstüne atlayan biz artık troller olmuşuz. Sürecin bize kazandırdığı en güzel şey bu olsa gerek :))
-
@safiTÜRK69 yaz kardesim sen biz ölmüşüz su verenimiz yok . zaten adrenalin bagimlisi olduk bu surecte bizim gibi bagimlilara iyi gelir
-
@safitürk69 arkadaşının çarşambadan kastı bu çarşambadır belki biz yanlış anladık ya :))
-
@sofuoglu bence duyumcuyu linç edeni linç edelim:) en saygın duyumcumuzu linç ettiler:)
-
@dadaş bende oyle anlamistim da umarim dogru anlamisizdir ve bu boyle olur insallah
-
Vallahi alemsiniz arkadaşlar. Yatın uyuyun veya açın beyaz futbolu izleyin stres atın.:) bu hafta bende stresliyim kaymakamlık açıklanacak 2 sınav açıklanma süreci de bu hafta biter inşallah yolumuza bakarız. Hayırlı geceler kardeşlerim..:)