Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan üsküdar salacak o civarları bende seviyorum nasip olurda bu sefer şeytanın bacagını kırarım inşallah kızkulesini artık resimlerde görmek istemiyorum
-
-
@kzxp dostum türk , kürt farketmez hepimiz ademoğluyuz :))
-
Yaw bu linki buraya bırakıp bide tıklamayın diyerek niçün suça teşvik ediyorsunuz? Tıkladım ve dinledim. Niye yaptınız ki bunu bana? Ben size ne ettim? Uzaktan sessiz ve sakince muhabbetinizi izliyordum sadece. Bu bir cinayettir. Tıklamayın.
-
Bende de duyum varda prisse yapılanlardan sonra bi daha hiçbir duyum paylaşmam burda Zaten benim duyumlarda bu ara çıkmamaya başladı moralim bozuk
-
@kürşad Neyse görüş farkı tabi. Ama dediğimin ırkla alakası yoktu. şarkıların içinde geçen cümleler nedeniyleydi:)
-
@safitürk69 senin duyumun da sağlamdır, hadi bekliyoruz
-
@safitürk69 gönder gelsin hocam duyum
-
Gelir uzmanligi gelecegin meslegi olur mu?
-
Bak böyle söyleyip çekip gidersen olmaz işte @safiTÜRK69
-
@safitürk69 dostum yanlış hatırlamıyorsam sen salı günü listelerin hazır olduğunu Çarşamba öğle saatlerinde açıklanacağını söylemiştin, bence girme o toplara tekrar ama tabi talep de çok sen bilirsin
-
@safitürk69 gönder gelsin be kardrşim nolacak sanki senin tatli canin var olsun
-
Yok kardeşlerim şimdi yarın açıklanacak derim çıkmaz. O vebale giremem. Geçen haftaki bilgi sağlam yerdendi. Ancak Çarşamba açıklanacak dememişti bana sadece listeler hazır dedi. Bende hazırsa Çarşamba açıklarlar neden bekletsinler diye beklentimi kesin bilgi gibi aktarmıştım.
-
Arkadaşım trolledi beni sonuçlarla alakalı, gecenin bi yarısı kalbim yerinden çıktı böyle insanlar neden var.
-
@safitürk69 o zaman yarin mi duyumun
-
@safitürk69 zaten çıkmayacak hocam ama bugün duyum almadık düzgün bi yerden söyle de havamızı bulalım
-
@fabrizio kardeşim ben eskilerin sohbetini görünce böyle yazı yazdım. Neden trolleyeyim. En az sizin kadar bende takip ediyorum burayı hemde hiçbir çıkarım olmadan.
-
@fabrizio masallah arkadasmi akbabasmi kendince eglenmis ama biraz kotu olmus, o da oyle biri deyip geciniz bosverin
-
@safitürk69 sana demedi onu kardeşim:)
-
@fabrizio o zaman özür dileriz