Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sweeney_todd fazla hayal kalbe zarar emniyetli olmakta fayda var kolay gele herkese:D
-
@1903bjk dün arkadaşın nişanına gittim,ilk defa halay sonu oldum.Ortaya bağımlı,baştan bağımsız.Yarı özerk gibi,eşsiz bir tecrübeydi
-
@aycan he tv o kadar paraysa tamam yazık adam yapmış yapacağını ama 1000lira veren dayıya yoğunlaşın,o ince hesaplar peşinde video kaydı al takı merasiminde
-
@maliyeciniz sen zeybek öğrenmeye bakta rezil olma muğlada:DD Şu an teyzelerin ' aaa geline bak zeybeği oynayamıyo ' dediklerini işitir gibiyim
-
@maliyeciniz
Ben direkt olarak bağimsizim halay malay bilmem bizim oralarda damat halayi var o olursa katilirim -
Bizim muhabbet her seferinde nasil halaya geliyo yaa kim bu halay basi
-
@kzxp haha sorma ya Allahtan kızların figürleri daha kolay,kazanırsam hemen kursa yazılcam zaten yoksa ortalarda her an Angara havasına bağlayabilirim
-
Arkadaşlar mülakat süreci ile ilgili bilgi almak, duyum almak için geliyoruz, halay yazısı okuyoruz napıyorsunuz böyle
-
@sofuoglu kimisi halay çekiyor kimisi zeybek oynuyor
-
@ricardian umut iyidir hemde çok iyi demiş esaretin bedeli
-
@aylin sen nerlerdesin kız. yokluğun hiç hissedilmiyo gerçi:D
-
@sweeney_todd farklı yakalardayız hocam eskiden Beşiktaşa çok giderdim de bu sıralar uğrayamıyorum
-
@sofuoglu Hocam halay çekerken komisyondan biriyle tanıştım Çarşamba öğleden sonra açıklanacak dedi
-
@aylin @maliyeciniz hep zeybek, halay horon yok mu dostlar
-
@sofuoglu romanı neden dışlıyonuz
-
@sofuoglu O taraflara gidecek birey kalmadı evde hocam Beğenerek izliyoruz artık horonu falan da
-
@sofuoglu varda bugün yok :((((((
-
@kzxp buralardayım , takipteyim, twitter a bekleriz sizi kzxp bey ( sayın yöneticiler bu ifadeler nerde şeytani ifademi kullanmazsam anlamı kalmıyor cümlelerimin.)
-
Bu tik tak mevzusu ne Tuğrul hocaya baktım öyle bir paylaşım görmedim özelden mi yazdı ben mi kaçırdım
-
@sofuoglu oyun havası? anadoluyu unutmayalım rica edicm.