Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
İstanbul = Galatasaray'dır benim için. Başka yazma sebebim yoktu:) Neresi yakınsa oralarda otururum
-
@mrs-keynes hocam ne çok düğününüz var.
-
@aycan amiiiiiin
-
@yyy evet benim de kalbim bugün hiç tik tak olmadı
-
@kzxp Sevdiğinin peşinden giden adam gibi adam :))
-
@davetsiz hocam ben üniversiteyi orada okudum iyi bilirim sakaryayı, nasip olur da kazanırsak inşallah gideriz beraber bir gün
-
Bizimkiler de ağustos ayında tam 12 düğüne gitti 12 altın takıldı içim gitti.
-
@silbaştan yarına duyumumuz var hocam saati bile var 11 Tak taklar başlasın!
-
@a1b1 hepsi size geri gelecek rahat olun:)
-
@a1b1 bekarım ama takı olayını göz ardı edemiyorum.
-
@turkkızı @James-Buchanan dört gözle bekliyorum o günleri
-
@yyy Sahi mi ben forumu takip ederken asıl amacımı unuttum nerede bu duyum
-
@turkkızı bi düğünde gelen takıların parasal değeri ne kadar oluyor ortalama olarak.
-
@james-buchanan hocam ben bekarım, abilerimin düğününde de hiç girmedim o takı olayına o yüzden çok anlamam:)
-
@james-buchanan Senin benim gibilerin düğününde maksimum 15-20 bin toplanır hocam. Aşiretin varsa meblağ katlanarak artar :)))
-
@james-buchanan arkadaşım o takılarla opel astra hb aldı anla işte:)
-
@silbaştan biraz önce aramıza sırf duyum paylaşmak için katılan bi arkadaş yazdı gitti Bizi heyecansız bırakmak istemedi
-
@sofuoglu Bahçelievler
-
@aycan yo bizim burda aşiret yok ama dediğinin üstünde takılar oluyo. tabi takıdan kastın sadece altın değilse:)
-
Unutmadan Avrupa yakası için çoğu vergi Daireleri vatan ve Bahçelievler belediyesinin orada
Vatan vergi dairesinin orada metro hattı vardır Bayrampaşa esenler merter Bahçelievler Bakırköy bu hattadır değerlendirmek için;) benim ev metro metrobüse 8 dakka yürüme mesafesinde