Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu hocam şu sonuçlar bi açıklansın başının etini yerim müsait olduğun bir ara :))
-
Hangi şehirlerdesiniz? @aycan @1903bjk @maliyeciniz
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@köyün-ağası hocam ne duyumu Allah aşkına sal gitsin, geçen bir arkadaş yazmıştı gib 1 haftada açıklamayarak tüm tabuları yıktı diye katılıyorum ben de ona duyuma felan inanma şu saatten sonra
Vaay şimdi BİR ARKADAŞ olduk :)))
-
@yyy Ben İzmirdeyim
-
@yyy
Çanakkale -
@maliyeciniz Biraz sermaye toplasak hala daha yapılabilecek en güzel meslek aslında
-
-
Çemişgezekli hemşehrilerim nerdeler
-
@sofuoglu deniz manzarılı olan?
-
@davetsiz kardeşim sen miydin onu söyleyen vallahi o kadar çok muhabbet dönüyor ki gözden kaçırmışım yoksa don pabloya bir arkadaş demek ne haddimize
-
@yyy İstanbul'un her tarafı deniz be kardeşim ondan yana sıkıntın olmasın
-
@davetsiz hocam sen beni istanbul yazma konusunda iyi korkutmuştun yalnız Yok 80 in altına zor iner yok tanıdığım tüm yüksek puanlılar yazıyor diye ️
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz kardeşim sen miydin onu söyleyen vallahi o kadar çok muhabbet dönüyor ki gözden kaçırmışım yoksa don pabloya bir arkadaş demek ne haddimize
Şu istanbul bir olsun, sana istediğin yerde yemek sözüm olsun. Ama önce bana kiralık ev bakarız değil mi?
Şaka bir yana ben kartal pendik civarinda oturmak istiyorum ne dersin? Sakaryaya yakın olması da etken tabi.. -
@yyy Fatih civarı bana göre hocam. Avrupa yakası yani
-
@turkkızı Bahçelievler iyidir demedi demeyin
-
@turkkızı banada oralar uygun gibi geldi hocam inşallah ortamı da güzeldir
-
@yyy, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz hocam sen beni istanbul yazma konusunda iyi korkutmuştun yalnız Yok 80 in altına zor iner yok tanıdığım tüm yüksek puanlılar yazıyor diye ️
Evet hocam gerçekten öyleydi benim çevremde herkes yaziyordu. Ama fena yanıldık..haklısın. hakkını helal et
-
@davetsiz ne hakkı saçmalama herkesin kendince fikri gördüğü duyduğu vardı çok şükür oldu devamıda gelir inşallah
-
@yyy sen o süreçte beni bulaydın bak ben seni nasıl yüreklendiriyordum :)) Forumda bu kadar istanbul yazan olmasının sebebi bile olabilirim :)))
-
@davetsiz her daim kardeşim ne demek Pendik civarı da iyidir hocam gerek kiralar gerek ulaşım açısından diğer ilçelere nazaran daha ucuz ev bulabilme olasılığın var, Sakarya ne alaka bu arada orada mı yaşıyorsun