Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Duyum veren kişinin statüsünü bilmiyorum ama bana söyleyen yakınım dediğim gibi bende sizlerle aynı durumdayım açıkcası çok inandırıcı gelmedi söyledi sonrasında tabi resmî açıklamayı beklemek lazım dedi durum bundan ibaret.
-
@maliyeciniz insan bi yerden sonra huzuru yadırgıyor artık hocam
-
evet, duyum yazmak için üye olmuş arkadaş.
-
@yyy anadolu avrupaya göre daha uygun hocam. tabi aradığın evin özelliklerine ve muhitine göre değişiyor ama istanbuldaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla durum bu
-
@aycan Ya Üsküdar çok güzel ben de bayılıyorum oraya ama kazanırsam kuzenlerim İstanbul’un en nezih yeri olan Gazi Osman Paşa’da mecbur orayı yazcam uzun süre kalıcı olmayacağım için.Ama sizlere öneririm ️
-
Arkadaşlar merhaba. Saat duyumlarına inanmayınız. İmzalayan kişi hiç bir şekilde yok 14.15 yok 19.30 vs diye saat verip de bu saatte yayınlasın dermi. Duyamlara inanmak mantıklı değil. İmzalanır ve o gün içerisinde yayınlanır.
-
-
@maliyeciniz sultangazi taraflarında mı yoksa kuzenlerin:)
-
@maliyeciniz Ben biraz da İzmir'e benzettim orayı galiba ondan o kadar çok sevdim Deniz kenarı, nezih, ulaşım açısından çok elverişli. daha ne olsun dedim ve yaşayacağım yer olarak tayin ettim üsküdarı :))
-
@kzxp Bu akşam da kuzenimin arkadaşı çıkıyomuşun yok o tarafta değil
-
@maliyeciniz huzurum kalmadı, zalim dünyada
-
@yyy İnşallah hocam belki hep beraber ararız evi belli mi olur :))
-
@maliyeciniz yok oraları iyi biliyorum gidp gelmişliğim çok ama yaşanmaz . rezalet bence
-
İstanbulla alakalı merak edilen hususlar varsa yardımcı olabilirim dostlar
-
@aycan aynen öyle huzur verici bi yanı var ️ Ama biraz tuzludur.
-
@maliyeciniz çok pahalı gelmedi bana hocam ya. 1+1 1200-1300 lira. İstanbul için uygun bile geldi ben 1500 lira bütçe ayırırım diyodum
-
@kzxp Kesinlikle ya berbat bi yer..İşte tanıdık o tarafta olunca yazılıyo yoksa ben de kimseye tavsiye etmem
-
@sofuoglu en güzel vergi dairesi hangisi?
-
@sofuoglu
İstanbul İstanbul olali böyle keder gordu mu diyorum ve bu igrenc espirimsi biseyden sonra linc edilmeden burayi terk ediyorum -
@aycan şu fiyatlar gözümüze uygun geliyor ya artık vala yazık bize. Müteahhit olmak varmış hayatta