Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@gokhangermen @hogan "keske" lerimiz "iyi ki" lere dönusur insallah
-
Selamın Aleyküm beklentisi gayesinden büyük güzel insanlar. Bir bardak daha varsa çay alayım ben de anlatacaklarım var!
Güzel bir yolculuk, güzel bir dost meclisinin ardından yeniden buradayım. Öncelikle gergin havanın yerini biraz delice de olsa hoş muhabbete bırakması beni mutlu etti. Muhabbetiniz bol olsun.:)
Yolları kat ederken onca kilometrede belli aralıklarla varacağınız hedefe ne kadar kaldığını gösteren kilometre taşları, tabelalar olur, bilirsiniz. Hayatta katettiğiniz her yol da böyledir. O nedenle çıkılan yoldan pişmanlık duymak insana yalnızca mutsuzluk ve umutsuzluk getirir. Eğer o yola çıktınızsa, hedefinize 1000 bile kalsa yürüdükçe yaklaşırsınız. Dağları aşar, denizler geçer, insanları geride bırakırsınız. Her geçtiğiniz noktanın bir öyküsü vardır, durağan veya dinamiktir ama bir öykü taşıyordur o da cebinde. Siz de onlar nezdinde öylesiniz. Bir gün birilerini geçip geride bırakacaksınız. Bu perspektifle empati kurmak her zaman sizi kendi çemberinizi aşmaya zorlar ve ferahlatır.
Deliren arkadaşlar görüyorum aranızda Bakınız güzel dostlar! Sözlerime kulak veriniz! İstediğini alacak imkana sahip olana değil, istediğini almak için durmadan tırmalayan, saldıran, savaşana denir deli. İstediğini almak için onurlu, erdemli yaşadığındandır istediğini ilk etapta alamayışı delinin. Delirin hepiniz, biz deliler çok güzeliz.
Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar. Güzel günler gelecekler, bir efsuna gerek yok.
-
Duyumsuz hayat pek sıkıcıymış bugün kalbim hiç küt küt olmadı
-
@paretowilfredo Delilik en çok bize yakıştı hocam Bu arada ola ki bir gün bir kitap yazarsınız ( zira sizde o potansiyeli görüyorum) imzalı bir nüshasını bizlere göndermezseniz o zaman delilerin gazabından korkun :))
-
Delirmek hakkını elde bulundurmak.
-
@yyy Ben sevdim bu hali hocam. En azından boş ümitlere kapılıp gereksiz streslere girmedik. Bu sayfanın bu halini Aycan beğendi :))
-
@paretowilfredo sizin yok mu bilginiz hic geçen salıdan beri çok gergin bi sekilde bekliyoruz bilgi gectim kırıntıya da razıyım
-
@paretowilfredo
Vallahi yine harika betimlemissiniz okudukca okuyasim geldi:)
Delilik güzeldir yasasin "huni kralligi"
Biz denize ulasmaya calisan nehirleriz gibiyiz diyorum ben hep dağ, tepe, bayir asiyoruz, karsimiza cikan kayalari yarip geciyoruz, gecemezsek yanindan kivrilarak yeni bi yol buluyoruz kendimize ama asla kurumuyoruz:) cunku yolun kenarinda rengarenk cicekler, yemyesil agaclar var bunu biliyoruz:)denize ulascagimiz gunu bekliyoruz:)
Siz arada gelip motivasyon konusmasi yapin iyi geliyo
Bu arada buyrun tavşan kani cayiniz bizden -
@paretowilfredo gençler bi özet geçiverin hele ne diyor:) geliyomuymuş:))
-
Duyumum olan konularda kendime saklamıyorum dostum biliyorsunuz hepiniz. Gerçekten Maliye iki senedir ciddi bir kapalı kutu. Hiçbir konuda ne belirliliği var ne de ciddi anlamda bir haber çıkıyor.
İşin açığı Priss'i yanıltan süreç herkesi yanıltır. Benim Priss kadar Maliye Bakanlığı'nda ahbabım yok. Kurum tüm alışkanlıkları yıkarak süreç uzatıyor ilk kez bu denli. O nedenle 'Üstadlar' dahil kimsenin neyin ne zaman biteceğini bildiğini sanmıyorum. Kamu Bürokrasi işleyişini birçok kişiden daha iyi bilen biri olarak bunu söylüyorum. Sınavı okuyanlar okur, koyar kenara. Mülakat sonuçlarını belirleyen komisyon ilk değerlendirmelerini yapar geriye bırakır. Karar aşaması başka bir aşamadır. Çok başka dinamikleri vardır. Bir şeyleri Pür-ü pak göstermeye çalışan, bunu bilmeyen kişilerin yorumları malesef sizi bu noktaya getirdi. Meselenin devlet bekâsıyla falan ilişkisi de yoktur. MİT istihbarat uzmanı alınmıyor o nedenle olayları dramatize edenlere, MİT'ler yaratanlara çok da bakmamak lazım.Şahsi tahminim ki bunun için bilge olmaya gerek yok, bu cuma işin biteceği yönündedir. Bakalım hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@yyy
küt küt olmucak zaten artik "tik tak" olcak -
@paretowilfredo Cumaya biterse bu iş çayın yanına cevizli kurabiye sözüm de olsun o zaman
-
-
açıklanmazsa bakaya kalacağım. lütfen bir an önce açıklansın...
-
Arkadaşlar yeni duyum yarın saat 11. Artık o kadar kabak tadı verdi ki ben bile duyum veren yanılıyor diye düşünüyorum.
-
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Duyumum olan konularda kendime saklamıyorum dostum biliyorsunuz hepiniz. Gerçekten Maliye iki senedir ciddi bir kapalı kutu. Hiçbir konuda ne belirliliği var ne de ciddi anlamda bir haber çıkıyor.
İşin açığı Priss'i yanıltan süreç herkesi yanıltır. Benim Priss kadar Maliye Bakanlığı'nda ahbabım yok. Kurum tüm alışkanlıkları yıkarak süreç uzatıyor ilk kez bu denli. O nedenle 'Üstadlar' dahil kimsenin neyin ne zaman biteceğini bildiğini sanmıyorum. Kamu Bürokrasi işleyişini birçok kişiden daha iyi bilen biri olarak bunu söylüyorum. Sınavı okuyanlar okur, koyar kenara. Mülakat sonuçlarını belirleyen komisyon ilk değerlendirmelerini yapar geriye bırakır. Karar aşaması başka bir aşamadır. Çok başka dinamikleri vardır. Bir şeyleri Pür-ü pak göstermeye çalışan, bunu bilmeyen kişilerin yorumları malesef sizi bu noktaya getirdi. Meselenin devlet bekâsıyla falan ilişkisi de yoktur. MİT istihbarat uzmanı alınmıyor o nedenle olayları dramatize edenlere, MİT'ler yaratanlara çok da bakmamak lazım.Şahsi tahminim ki bunun için bilge olmaya gerek yok, bu cuma işin biteceği yönündedir. Bakalım hakkınızda hayırlısı olsun.
Agziniza saglik ozellikle baska dinamikler var dediginizden sonraki yazdiklariniz olarak ders niteliginde icimden geçen seyler di bunlar
-
@paretowilfredo şu anda torpil mi fethö muhabbeti mi sizce?
-
@sweeney_todd Farkı yok ki dostum. O'cu olmasın bu'cu olsun denilen her koşul haksızdır, Hak'kın çiğnendiği her ortamda zûl vardır, zûl işleyen zalimdir. Sürecin uzamasının gerekçesi; muhattapları değişmekle birlikte, sebebi hep aynıdır malesef.
-
@yyy ben Anadolu diye dusunuyorum:) daha uygun daha guzel:)