Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@köyün-ağası priss şutlandı forumdan.
-
@köyün-ağası priss aldı başını gitti duyum da kalmadı
-
@james-buchanan @aycan dönerse bizimdir dönmezse zaten hiç bizim olmamıştır inş geri gelir
-
@köyün-ağası Döner ya kafasını toparlar biraz, sonuçlar açıklanır, buralar sakinleşir o da döner. Yani inşallah
-
@aycan Bas taçi başgann.. dediğin gibi oynadığımiz Kafkas dansları arasında farklılık var :))
-
@köyün-ağası hocam ne duyumu Allah aşkına sal gitsin, geçen bir arkadaş yazmıştı gib 1 haftada açıklamayarak tüm tabuları yıktı diye katılıyorum ben de ona duyuma felan inanma şu saatten sonra
-
@sofuoglu hocam 1 hafta öncesi nasıldınız şimdi nasılsınız kötüye alışmak bu olsa gerek
-
@cerkes46 Bişeyi biliyoruz da söylüyoruz da söylüyoruz diyen Feridun Bitir'e selam olsun burdan :))
-
@aycan Nasıl iğrenç bi ileti dur düzgün olan şeklini yazayım: Bişeyi biliyoruz da söylüyoruz diyen..... :)))
-
@aycan Hata aslında bende Kafkas diyince ben Azerbaycan da ve diğer Kafkas Ülkelerinde de oynandığini unutmuşum:)))
-
@sofuoglu Ölümü gösterip sıtmaya razı eden GiB'in yeni eserisin resmen hocam :))
-
@skryekndmr hocam ben 1 hafta önceden aynı çizgideydim hatta bir arkadaş Çarşamba günü için liste yayınlanıyor heyecan var mı yazmıştı ben de kesin gözüyle bakma üzülürsün demiştim ki nitekim yayınlanmadı, neticede duyum yani kesin açıklanacak moduna girmeye gerek yok
-
@sofuoglu ben size çok denk geldim de o yuzden öyle yazdım bencede girmeyelim daha 1 haftası var en aşağı
-
@aycan ne yapalım hocam duyum lafına artık mesafeli yaklaşıyoruz
-
@cerkes46 Estağfurullah hocam hata ne O kadar güzel bir halk oyunu ki çok geniş bir coğrafyada soydaşlarımız tarafından benimsenmiş ve yaşatılmakta
-
@sofuoglu artık kelimenin kendisi bile beni irite ediyor, haklısın
-
@aycan evet Kafkas halklari ayni kaderi paylaşmışlar Zaten kültür olarakta cok yakinlar
-
@james-buchanan kendisi gitti çapsız insanların cümleleri sebebiyle bu yollardan geçmiş biri olarak yardım sebebiyle ve doğru çıkmaması sebebiyle ...
-
@aycan evi tuttuk kirasini odedik atandik simdi dugunde ne oynayacagimiza karar veriyoruz bu da guzel
-
Yarın GİB'i arıyor muyuz