Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@mehlikasultan aramasına arayayım da. hiçbir bilgi vermezler.
-
@james-buchanan ben bu hafta 3 defa aradım ...bilgi vermiyorlar farkındayım ama ne bileyim belki farkındalık olur diye düşündüm... Tabii istemeyen aramaz ... Şu an yapılacak başka bir şey aklıma gelmiyor... Belki ilk defa bir mülakat sonucu beklediğim için sabırsızlanıyorum ... ne olacağı sürecin uzayıp uzamayacağını öğrenmek istiyorum
-
@reagan huauahahaha
-
@james-buchanan şutlandı demek yanlış olur kendisi gitmek istedi.
-
@teklif-eğrisi hayal olmadan yaşamak zor be hocam :))
-
Herşey hayalle başlar, bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız... Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN.
-
@sofuoglu Rahmet olsun ruhuna güzel söylemiş. Ne kadar da bizi anlatmış
-
@aycan hocam bizim guydaşlar köyünden bi siz kalmışsınız. Ve görüyorum ki kendi köyünüzü kurmuşsunuz:) inşallah mülakatı geçip hepimiz adına güzel işler yaparsınız. Sohbetiniz daima güzele bağlansın;)
-
@bombiksmori Aslında pek çoğumuz hala burda ama pek giren yok artık anladığım kadarıyla. Ben de yeni dostları tanıdım zamanla ve tanıdıkça "yeni bu" dediklerimiz artık eskilerden oldu :)) Ama köyün delisi olarak bizi güzel temsil ediyorum bence :)) Güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim, sizlere çok daha güzel kadrolarda memuriyeti ifa etmek nasip olsun
-
Bi kaç sayfa sonra "ya sahiden biz ne konuşuyorduk?" moduna girilecek gibi.
-
@gokhangermen Günlerce listeden konuştuk da noldu? Bu sefer forumcak başka taktikler üzerinde çalışıyoruz
-
@gokhangermen
O değil de biz bu Kpss'ye neden bulaştık? Resmen delilik. -
@1903bjk ben taa en başına, üniversite tercihi yaptığım güne gidiyorum ya kazanamazsam o günden sonrası heba olacak gibi geliyor.
-
@aycan yok siz de haklısınız ben iyi bir okuyucuyum zaten, forumda yazı yazılmayınca daha içim bunalıyor.
-
@gokhangermen kardeşim duyum var mı ne zaman açıklanacak? durumundan daha iyi bence
-
@sofuoglu eleştirme niyetiyle yazmadım ya halimizin geldiği noktaya dikkat çektim
-
@1903bjk Biz okumayı yazmayı söktükten sonra gerisini getirmeyecektik hata ettik.
-
@gokhangermen Muhabbete pek katılmamanızdan belli hocam iyi okuyucu olduğunuz
-
@gokhangermen kardeşim takılıyorum ya senin o niyetle yazmadığını anladım zaten
-
Kasım ayında askere gidecek olanlar; eğer kazanırsanız nasıl bir yol izleyeceksiniz? Kurum 3 yıl tecil ediyormuş herhalde