Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan ha ben yanlış anlaşımin seninle Kafkas dansı yapacakmış sende biliyorsun desene:))
-
@cerkes46 ne demek Kafkas bende? Memleket nere ki Kafkas dansı sende :))
-
@aycan Bulunca da biraz zaman alıyo ama öğrenilio sen çekirdek yapıda bi aile bulmaya çalış sonra işler çok karışır
-
@cerkes46 bu cumleyi kendime hakaret sayarim
-
-
@maliyeciniz Olmuşken geniş aile olsun ya sofralara sığmayalım, tencere tencere yemek yetmesin, bir demlik çayı herkes bir bardak içince bitirmiş olalım.. Olmuşken tam olsun hocam :))
-
@aycan Memleket Kuzey Osetya Osetim asetinim yani Kahramanmaraş'ta yaşıyorum şeşen bizden sorulur:)) ama sen kafe oynamak istersin düğününde
-
@1903bjk bayılırım videodan daha çok gülerim.. Güldüğümüz ama anlatamadığımız şeyi çok basit olarak söyleyebiliyorlar.. Kürt sıkı tutmuyor karikatürünü biliyor musunuz:)
-
@maliyeciniz ortada evlenecek adam yok biz düğün organize ediyoruz hiç akıl kalmadı bizde :)))
-
@aycan Bende senin Kafkas dansı ne alaka cümleni hakaret sayarim nickim bile cerkes :))
-
@aycan İşin öyle bi ‘neşeli günler’deki aile tablosu sempatikliği de var tabi O zaman’sen ki alan derslerini öğrenip,sınavlardan geçmiş,mülakata kalıp 98147 tane terim ezberlemişsin hısımlarının sıfatlarını mı öğrenemeyeceksin’ diyerek bağlıyorum
-
@cerkes46 Ne bileyim herkes nickine göre vaziyet almıyor ki burda. Ne nickler gördük kullanacak adam yoktu :))) Bizim oyunla sizinki benzeşiyo ama ufak nüans farklılıkları var arada
-
@aycan memleketini söyle hangi boydan olduğunu tahmin edeyim:))
-
@reagan Çok yakın şeyler yaşamışız kardeş. Bende imkanı varken kullanmayan kısımdanım. Kullanmama sebebim de o sözde üst düzey akrabalarımın kalitesizliği. Pişman mıyım? Bilmiyorum:) Polemik yaratmamak için şunu da belirteyim, kimseye taş filan atmadım tamamen yakın şeyler yaşamışız ondan yazmak istedim.
-
@maliyeciniz Heeyytt uleyn yaparım tabi diye de gaza geliyorum o zaman :)))
-
@cerkes46 Kars Selim :)) hadi bakalım tahminleri alalım :))
-
@aycan Bende aslen Erzurum luyum ama o bölgede Şıpsı lar var diye biliyorum
-
@cerkes46 Biz terekemeyiz Karapapak Türklerinden
-
@cerkes46 Boy olarak da Borçalı-Kazak boyundan geliyoruz
-
şimdi son duyum nedir çalışıyrum fazla takip edemiyorum burayı priss in son duyumu var mı diğer sayfalara bakamadım bayya ilerlemiş