Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk Ek olarak sırtına ıslak duş perdesi yapışsın, çitlediği son çekirdek acı çıksın, çorapla ıslak tuvalet terliği giysin. Söyleyeceklerim bu kadar sayın yargıç :)) Allah henüz kimseyle karşılaştırmasın da atanınca şu İstanbul'un tadını doyasıya çıkarayım :))
-
@a1b1 geçende bir fıkra anlatmıştım diğer tarafta her milleti kazanların içine doldurmuşlar başlarına da zebani dikmişler.. Kazanların içinden çıkmak için insanlar birbirine yardımcı olmaya calısıyor zebani sopasıyla vurarak gönderiyor aşağıya.. Sonra diğer milletler soruyor neden türklere zebani dikmediniz.. zebaninin biri diyor ki onlara zebani gerekmiyor biri kazandan çıkmak istediğinde diğerleri onları aşağı çekiyor diyor:)
-
@reagan, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@a1b1 geçende bir fıkra anlatmıştım diğer tarafta her milleti kazanların içine doldurmuşlar başlarına da zebani dikmişler.. Kazanların içinden çıkmak için insanlar birbirine yardımcı olmaya calısıyor zebani sopasıyla vurarak gönderiyor aşağıya.. Sonra diğer milletler soruyor neden türklere zebani dikmediniz.. zebaninin biri diyor ki onlara zebani gerekmiyor biri kazandan çıkmak istediğinde diğerleri onları aşağı çekiyor diyor:)
-
@aycan istanbul Türkiye'nin en kalabalık, en pahalı ve suç oranları en yüksek şehri. tabi mutlu olmak daha önemli.
-
@james-buchanan İnsan içindeki mutluluğu ve neşeyi gittiği her yere götürdüğü sürece mutlu olur bence. İstanbulu biraz yaşayayım, olmadı bana oradaki kalabalık ve suç oranının yüksekliğini unutturacak bir beyefendi bulurum diye düşünüyorum :))
-
@aycan tabiki haklısın. inşallah olur.
-
@aycan arayan bulur başgann
-
@cerkes46 aradığımı bulamadıktan sonra bulduğum neye yarar reis :))
-
@james-buchanan hayırlısı olsun hocam hayırlısı bulsun
-
@1903bjk bizimkide mezarcının fıkrasına benzedi hımm.:)
-
Sıkıntıdan bi haftadır hint dizisine sardım’kız düğünde üvey kardeşinin yerine geçip müstakbel eniştesiyle evlendi,üvey kardeşini öldürmesi için eski sevgilisini fiştikledi adam vurdu ama kız komadan çıktı ölmedi,şimdi de boşanıyom tamam onlar geri evlensin birbirlerini seviyorlar diye kandırıp,kaynanasını fiştikleyip üvey kardeşini kaynına istettirdi Bi haftada resmen dizi bitti beynim yandı herşey bu kadar hızlı ilerken gib neden bu kadar yavaş aklım almıyor
-
@aycan Basgann arayan mevlasini da belasini da bulur demişler ama o arama kısmında çok sey etmemek lazim sonra bir bakıyon yaş kaça gelmiş':)
-
@maliyeciniz Kanka yapma Allah askina bizimkiler de izliyor onu hergun kavga var niye izliyorsunuz diye Allah tan TV sayısı iki de izlemek zorunda kalmiyorum yapma öyle şeyler:)))
-
@maliyeciniz şu evlendikten sonra eşin akrabalarına verilen isimleri hala daha çözebilmiş değilim. bu yüzden kim kimle ne yapmış anlamadım :)))
-
@1903bjk videonun altındaki yorumlar komik duygularımı anlatıyor
-
-
@cerkes46 Aranızdaki en küçüklerdenim ben daha erken ya :)) zaten tek kriterim düğünümde benimle karşılıklı Kafkas ve Zeybek oynasın. İrtibat numarası için başvuru yapın :))))
-
@reagan
Videonun altindaki yorumlari okuyanlardan misin sen de:)
Senin fikrandan sonra uzun sure kimseden ses cikmayinda aklima bu geldi -
@maliyeciniz tek net olan kayınpederle kaynana gerisi yok bende :)) aman evlenecek adamı bulalım da o dili de öğreniriz artık :))
-
@aycan Oo yaş küçükse tamam o zaman senin daha var sen haber et kafkas dansı bende bizimkileri getiririm oynariz ama zeybek bilmiyoruz:))