Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
duyum konusun ya havadan sudan seylerı boşverin :))))
-
@sofuoglu Şişli Beşiktaş Sarıyer de vardır aşar oraya gezmeye gidersiniz
-
@aycan Aslında pek hoşlanmayız birbirimizden, ama sonuçlar açıklanmadıkça terapi gibi gelmeye başladı :))
-
-
@kzxp Altını kast ettim canım yoksa kendi aramızda yapsak düğünü daha fazlasını çıkarırız :))
-
@ricardian yarın açıklanacak rahatladın mı oh mis millete hayal kurduruyoruz bi dur
-
@yyy Kendisini 89dan beri il sanan Kırıkkale hocam
-
@aycan para çok takılıyo bizde:) altın yok millette :))
-
@mrs-keynes Stresinizi atmışsınız ne güzel hocam bizim yerimize de oynayın. Biz açıklanınca halay çekcez
-
@james-buchanan çevrenizde varsa size de tavsiye ederim davul sesinden GİB düşünecek zaman kalmıyor
-
@aycan sıradaki şarkıyı foruma armağan ediyorum o zaman hocam
-
@james-buchanan Benim kuzen evlenecek kasımda. Bir dayım bin tl verdi ne yapıyosanız yapın dedi bi dayım tv aldı baya sinema boyutunda çiftler için güzel bi uygulama ama onlar takı takarlar mı ayrıca onu bilmiyorum bak :))
-
@aycan takarlar.
-
Annem de arayinca benden mulakat haberi bekliyo, haberi yok ki burda halay cektigimden
-
@1903bjk düğünde misin sende.
-
@aycan Normal şartlarda bir dayının bilezik takması beklenir bizim buralarda.Bu açıdan düşününce ayrıca bir şey takmamaları dayıların krizi fırsata çevirmesi olarak yorumlanabilir
-
@james-buchanan İnşallah takarlar :))
-
@james-buchanan
Yooo burda çekiyoz ya halay -
@1903bjk bende kimi arasam alo demeden açıklandı mı diyor Heveslenmesinler diye annemi bile ararken tereddüt ediyorum
-
@maliyeciniz Normalde takmaları lazım ama 3000 liralık tv alan takmaz gibi hissediyorum nedense :)) Gerçi aynı hesaba gelir. Çiftler evin ihtiyacı için kredi çekip harcama yaptıktan sonra düğünden gelen altınlarla borç ödüyo neticede :))