Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
- 

İstanbul = Galatasaray'dır benim için. Başka yazma sebebim yoktu:) Neresi yakınsa oralarda otururum  
- 

@mrs-keynes hocam ne çok düğününüz var.  
- 

@aycan amiiiiiin   
- 

@yyy evet benim de kalbim bugün hiç tik tak olmadı 
- 

@kzxp Sevdiğinin peşinden giden adam gibi adam :)) 
- 

@davetsiz hocam ben üniversiteyi orada okudum iyi bilirim sakaryayı, nasip olur da kazanırsak inşallah gideriz beraber bir gün  
- 

Bizimkiler de ağustos ayında tam 12 düğüne gitti 12 altın takıldı içim gitti.  
- 

@silbaştan yarına duyumumuz var hocam saati bile var 11  Tak taklar başlasın! Tak taklar başlasın!
- 

@a1b1 hepsi size geri gelecek rahat olun:) 
- 

@a1b1 bekarım ama takı olayını göz ardı edemiyorum. 
- 

@turkkızı @James-Buchanan dört gözle bekliyorum o günleri  
- 

@yyy Sahi mi ben forumu takip ederken asıl amacımı unuttum nerede bu duyum  
- 

@turkkızı bi düğünde gelen takıların parasal değeri ne kadar oluyor ortalama olarak. 
- 

@james-buchanan hocam ben bekarım, abilerimin düğününde de hiç girmedim o takı olayına o yüzden çok anlamam:) 
- 

@james-buchanan Senin benim gibilerin düğününde maksimum 15-20 bin toplanır hocam. Aşiretin varsa meblağ katlanarak artar :))) 
- 

@james-buchanan arkadaşım o takılarla opel astra hb aldı anla işte:) 
- 

@silbaştan biraz önce aramıza sırf duyum paylaşmak için katılan bi arkadaş yazdı gitti  Bizi heyecansız bırakmak istemedi Bizi heyecansız bırakmak istemedi
- 

@sofuoglu Bahçelievler 
- 

@aycan yo bizim burda aşiret yok ama dediğinin üstünde takılar oluyo. tabi takıdan kastın sadece altın değilse:) 
- 

Unutmadan Avrupa yakası için çoğu vergi Daireleri vatan ve Bahçelievler belediyesinin orada 
 Vatan vergi dairesinin orada metro hattı vardır Bayrampaşa esenler merter Bahçelievler Bakırköy bu hattadır değerlendirmek için;) benim ev metro metrobüse 8 dakka yürüme mesafesinde