Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@merveek hayırlısı olsun tabiki ama sanırım gümrük muhafazadan kaçış yok gibi bi girdik bi daha çıkamıcaz gibi geliyor insana neyse en azından işim var bunada şükür
-
2016 puanı çöp oldu gitti onca emek. Kime teşekkuŕ ediyoruz.
-
Atanmışım, şükürler olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
-
arkadaslar urfa ıcın 10 uncu yedegım acaba sıra gelır mı yoksa herseye veda edıp ders mı calısım ıse mı gırım ılemedım 2017 paunım da 75 sıralaama 10500 yas oldu 28 asker polıs olma sansım yok muafım saglık sorunum var bır yol gosterın bna krdslerım
-
@by123 kazandın sanırım müdür çok tedirgindin çok soru sordular falan diyordun hayırlı olsun
-
@balans-etkisi Allaha sukur hocam oldu, evet çok korkuyordum ama oldu binlerce sukur. Sizin olmamis uzuldum ama insallah isiniz var daha iyi olur her sey.
-
@paretowilfredo hocam bir sonra ki alim yine bahara kalir mi ?
-
@by123 aynen müdür işim var şükür istanbulda gümrüğe devam yapıcak bişey yok
-
Şükürler olsun dostlar kazandim sonunda .Ama babami ikna edemiyorum emin misin kesin mi liste nerde vs
-
@mehmetsakin44 Kardeşim yaşıtız akranız çektiğin zorluğu tahmin edebiliyorum.Bu sonuç cebinde dursun olursa çok şükür dersin ama bence bu yola baş koyduysan kesin sonuç alana kadar devam etmelisin.Hakkında hayırlısı olsun
-
2012 mezunuyum çok şükür oldu...
-
@endeks cok tsk ederım allah razı olsun pes eden bırı degılım meslek lısesı cıkıslıyım sabretmeye alıskınım ama cok yorulmusum haklısın pes etmek olmaz
-
Süreç zor,sıkıntılı,uzun..4 yıldır öyle çok ağladım ki şu an kaybedenleri o kadar iyi anlıyorum ve hiçbir cümlenin kar etmeyeceğini o kadar iyi biliyorum ki..Allah yar ve yardımcınız olsun.Beni ayakta tutan hep helalinden olsun geç olsundu,öyle de oldu şükür.
Biz planlar yaparken Rabbimin planını çoktan çizmiş olduğunu unutmamak,düzeni biraz olsun değiştirmek,adeleti getirmek dileğiyle.Allaha emanet olun -
bu süreçte yoktum fakat sizin kadar heyecanlandım.kazananlar adına gözlerim doldu mutluluktan,listede adını göremeyenlere ise çok üzüldüm.
öncelikle kazanan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim.Allah utandırmasın.darısı bizlere olsun.
kazanamayan arkadaşlarım,inşallah önünüze daha iyi kapılar açılır,pes etmek yok.bunu bilerek bu yola giriyoruz.inşallah hepimiz bu yolda hakkıyla başarılar elde ederiz. -
Ikinciye ust uste eleniyorum..
Istanbuld da yedeklerde dahi yokum..
3yılımı çaldınız çocuğunuzdan çıksın. -
@maliyeciniz
Erken kalkan yol alır -
Kazananları tebrik eder, yeni hayatlarında başarılar dileriz. Kaybedenler için de sebebi kendilerinde bulmamaları konusunda daha önce fikrimi belirtmiştim, sürecin en kötü sonunda sizlere sabır diliyorum. Bazı forum üyelerine de özel olarak üzüldüğümü belirtmek isterim.
-
çok şükür .
-
2014 te başladığım bu yolda o kadar çok hüzne,gözyaşına alışmışım ki sevinmek neydi nasıldı algılayamadım.İlk yıl 83,7 aldım mhuy mülakatından elendim,ankara guy bir soruyla gitti,0,6 müfettişlik,0,8 defterdarlık,0,8 ikinci sgk alımı,1 puanı bulanları saymadım bile.Sonraki yıl 86 aldım p113 ün daha düşüktü 0,3 ile o sgk da kaçtı.Her birinin ardından ne kadr gözyaşı döktüm bilmiyorum.Mhuy mülakatından sonra bir ay evden çıkmadım.Çok zor günlerdi,insanların teselli çabalarını karşılıksız bırakmak ayrı üzüyordu.Hiç bir söz teselliye yetmiyordu zaten.Her olumsuzluktan sonra yeniden ayağa kalkmayı öğrendim.Yeniden savaşmayı.En çok da daha güçlü olmayı.İnanın daha güçlü ayağa kalkıp yeniden başlama vakti.Dualarım sizlerle.Hepinizden Allah razı olsun,yoldaş oldunuz,dinlediniz,tavsiye verdiniz Kazanan arakadaşlar Allah utandırmasın.Kazanmaya aday arkadaşlar Allah büyük,onca olumsuzluğun ardına saklanmıştır belki nasip,pes etmek olmaz
-
Yaşama Sevincimi bu kurumlar aldı....net şekilde 2008 mezunu bilmem kaçıncı mülakatım işle beraber verdiğim emeklere yazık yaptığım yollara yazık adamımız da yok herkesin de adamı Yok kötü geçer eleniriz iyi geçer eleniriz ne diyim ki bir insanın hiç mi hayatı yolunda gitmez hiç mi olumlu şeyler olmaz olmuyor.
İnancım bile kalmadı artık bu hayatta hani emek verene Allah verirdi hani nerede hayırlısı değilmiş deyip sorgulamadan kapatıyoruz konuyu ben böyle düzenin içine edeyim ayrıyaten yüzde 50 lik kesiminde içine tüküreyim