Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aksaclı eğitimde maaş var.ama önce direk göreve başlıyorsunuz.eğitim göreve başladıktan sonra herhangi bir zamanda oluyormuş
-
@halilhy afyon lu musun
-
@murtii87 değilim.Afyon'da okudum.Siz Afyonlu musunuz ?
-
@halilhy evet
-
İstanbul'u kazananlarda eğitim için Ankara'ya mı geliyor? Yoksa İstanbul'da mı eğitimleri oluyor
-
@aysecengiz İstanbul'da eğitim
-
İmece yeterli olur mu arkadaşlar tüyo çok gözümde büyüyor
-
Çok derinlemesine çalışıp komisyon vergi nedir deyip afallamayalım bence:) İmece bence yeterli zor sorarlarsa yapacak bişey yok zaten . ama çok zorlayacaklarını sanmam.
-
Ucu bucağı yok ki mülakatın.Tüyonun da imecenin de faydası aynı olur bence.İç rahatlığıyla ve özgüvenle gitmemize yarayacak her yol aynı.Ben her an bi sınav olur diye çalışıyorum,belki doğru belki yanlış ama bana iyi hissettiriyo.
-
eksi butonu nerde
-
@aylin ne güzel emojiy mis o öyle ya:)
-
@aylin yok olmuş bacım:)) benimi bekliodun
-
@emreoguz Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
İmece yeterli olur mu arkadaşlar tüyo çok gözümde büyüyor
cok kasma zaten ne soru gelceği hiç belli değil.ve mülakatta ölcülen bilgi değil.rahatına bak
-
@kzxp tüh, selam göndercektim
-
@kzxp bana öle oldu bende usta var çalışıorum hafif hafif
-
İki lafı bir araya getirebilmek onemlı heyecana yenik dusmeyelım genel olarak yorum yapalım gerisi Allah'a kalmış oturup da her kelimeyi ezberlemek saçma ya
-
Arkadaşlar mülakatımdan bir gün önce kalacak yer için önceden rezervasyon yapmak istiyorum, bu noktada sizlerin önerebileceği yerler varsa tavsiyelerinizi almak isterim. Fiyatı uygun,temiz ve sakin yerler gibi.
-
@sofuoglu hocam ben de tam bu soruyu soracaktım bakalim bilen arkadaslar neler onerecek yakin falan bir yer bulsaydik iyiydi
-
@Te_go_çı aynen hocam daha önceden giren arkadaşlar veyahut Ankara da ikamet eden arkadaşlar fikirlerini yazar muhakkak, erkenden rezervasyon yapmak da fayda var.
-
@sofuoglu
http://misafirhaneler.net/misafirhane/ankara/ankara-misafirhaneler-ogretmenevi-ve-konukevleri/
Bu linkte misafirhanelerin numaralari var.Isterseniz yarin arayin, yerlerini ve fiyatlarini ogrenin.
Bi arkadasim gecen sene DSİ'nin misafirhanesinde kalmisti, memnundu..fiyati da uygundu.. onu önerebilirim:)