ya hiçbir soruya cevap veremem korkusu çok fazla ya bende
aysecengiz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@utku telefonda onun bilgisini verirler mi ya soru baştan yanlış
-
Bir de Ua ilişkiler sorunu var. Ben de İstanbul için gireceğim bölümde Uli ve Kamu. @Cerkes46 Uli'ye özel bir şey sorarlarsa bizle paylaşırsan seviniriz
-
Kızlar bu kadar takılmaya gerek yok bence gömlek mi bluz mu diye.Benim fikrim orda kıyafetimizle dikkat çekmemek .Yoksa siyah ya da lacivert olmuş içine dik yaka olmayan gömlek olmuş hiç farketmez. Cok fazla dar olmayan bir pantolon, dekoltesi olmayan gömlek ya da bluz, topuğu fazla olmayan bir ayakkabı, abartı olmayan makyaj bence idealdir bir de sac mevzusu var tabi açık mi toplu mu:) dağınık olmayan derli toplu bir sac olsun da açık ya da toplu farketmez herhalde gözümüzün önüne gelmeyen, elimizle sürekli düzeltmek zorunda kalmayacagimiz ve kendimizi iyi hissettiğimiz saçla gideriz
-
aynı masanın etrafında mı oturcaz yoksa bizden başka masadalar mı komisyon üyeleri
-
@smith ben de gördüm ama inşallah tersine çıkar diyelim
aysecengiz tarafından gönderilen son iletiler
-
@utku telefonda onun bilgisini verirler mi ya soru baştan yanlış
-
@smith ben de gördüm ama inşallah tersine çıkar diyelim
-
önceden açıklanmış listelere bakıyorum sabahtan beri açıklanınca nasıl ararım diye.. f5 neden çalışmıyor diye onu arıyorum googleda:))
-
ya hiçbir soruya cevap veremem korkusu çok fazla ya bende
-
aynı masanın etrafında mı oturcaz yoksa bizden başka masadalar mı komisyon üyeleri
-
Kızlar bu kadar takılmaya gerek yok bence gömlek mi bluz mu diye.Benim fikrim orda kıyafetimizle dikkat çekmemek .Yoksa siyah ya da lacivert olmuş içine dik yaka olmayan gömlek olmuş hiç farketmez. Cok fazla dar olmayan bir pantolon, dekoltesi olmayan gömlek ya da bluz, topuğu fazla olmayan bir ayakkabı, abartı olmayan makyaj bence idealdir bir de sac mevzusu var tabi açık mi toplu mu:) dağınık olmayan derli toplu bir sac olsun da açık ya da toplu farketmez herhalde gözümüzün önüne gelmeyen, elimizle sürekli düzeltmek zorunda kalmayacagimiz ve kendimizi iyi hissettiğimiz saçla gideriz