Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bayadır uzam kalmışım forumdan. Sonuçlar ne zaman açıklanır tahminleriniz nedir?
-
@burcudml 16 ekim pazartesi diye bir tahminim var
-
@burcudml benim tahminim en gec 20 ekim cuma günü saat 14.00 dan sonra açıklanır
-
@ansızınbirilan yine tahminim ce kazananlarımız ilk maaşı en erken ocak 15 de alır
-
Bekle ki sıralamaya giresin il bazında
Bekle ki sınavı kazanasın
Bekle ki mülakat açıklansın mülakata giresin
Bekle ki mülakatı geçesin
Bekle ki iş başı yapasın ...
Herkesin hakkında hayırlısı olsun... -
Soran olursa beklerken vefat etti sıkıntıdan diyin........
-
@halilhy şimdiye kdr en geç bi önceki alım açıklandı o da bi hafta sonraydı sanırım yine en geç bir haftada gelir sonuçlar bnc,ertesi gün Bile gelebilir ,hakkımızda hayırlısı ,vesselam
-
@bengidönüş, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Soran olursa beklerken vefat etti sıkıntıdan diyin........
Zor ve sıkıntılı bir süreç umarım sonunda bunu unutturacak bir sonuç olur
-
@halilhy bu sene hep cuma günleri duyurdular. benim gönlümden geçen de 1 hafta sonrası 13 ekim cuma
-
@bengidönüş yok mu baska mulakatiniz sallayin guy u
-
@hipokrat kardeşim yeni eve geldim ve anca görebildim mesajını, Allah razı olsun Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.
-
@mimar, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@bengidönüş yok mu baska mulakatiniz sallayin guy u
Olmaz mi 6-7 tane var devamli bu başlıktayız çünkü zevk aliyoruz psikopatız
-
Eskiden burda hep üstatlar duyumcular vardı nerde onlar :))
-
@mimar yök.
-
@galdirik, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Eskiden burda hep üstatlar duyumcular vardı nerde onlar :))
Alımlar olmayınca üstadlar ne yapsın.
-
@davetsiz siz @bengidönüş musunuz
-
@mimar avukat tuttum mimarcığım bir sıkıntı mı var
-
Mezun olalı 3 yıl oldu.3 yıldır KPSS ile uğraşıyorum bu yıl guy sözlü mülakatına ilk defa girdim olumsuz olacakmış gibi geliyor içimden bu yılki KPSS de p48 den 77 aldım benimle birlikte mezun olan arkadaşlarım özel sektöre yöneldi iyi kötü birşeyler kazanıyorlar ben ise hala KPSS ile uğraşıyorum artık KPSS yi bırakıp bende özel sektöre yönelmek istiyorum sizce doğru bişey mi yalnış mı ? Hem ben hem çevremdekiler de yıprandı.
-
@hipokrat bu yıl beklediğimiz şeyler beklediğimiz zamanda olmadı ilanın gelmesi yazılının açıklanması mülakat tarihlerinin ilan edilmesi falan o yüzden ilk haftadan pek ümidim yok ikinci hafta dedim
-
Umarım geciktirmezler 6 ay oldu neredeyse umarım iyi olur 2008 de mezun olup askerlik sonrasında KPSS denetmenlik derken bankaya girme aklımızda hep maliye olması kurumdan istifa başka yükselmesi zor olan bir b grubu kadro sonrasında tekrar hazırlanma 2 vmy mülakattan dönme üstüne 2.vmy olur die 2000 lik İstanbul alımına girmeme sonrasında Muğla mülakatından elenme arada duy elenme işle beraber şimdi İstanbul gene olmazsa olmadığına değil verilen emeğe üzüleceğim gece ders yemek gündüz yoğun iş İstanbul temposu ne diyim ki gerginiz ama hayat devam edecek umarım şurada bilgi paylaşan konuşan insanların hepsi girer
Ayrıca İstanbul özelinde yarı yarıya 4 5 nolu komisyon nasıl değerlendirme yapacak objektif olarak merak içindeyim ve sorulan soru adetleri sorularda saçmalama doğru yapma bilmiyorum demek heyecanı olmayan ya da olan kişiler özelinde nasıl değerlendirme olacak
Yoksa biz boşa mı kürek çekiyoruz herkeste bakan müsteşar torpili içerden birini bulabilmiş midir hakikaten merak ediyorum.gerçi öğdenemeyeceğiz ama yıllardır eleniyoruz üstüne tayin bile alamıyorken kişisel olarak umudum sayının çokluğu dışında başka hiçbirşey değil
Önceki nik delorean şifre mail unuttum
4.komisyonda cuma girdim 3 soru değer paradoksu geldi bilemedim borcun parasallaşması bilemedim(montezisyon)dese olacaktı tek artım net oldum bilmiorum dedim yüzüm düşmedi umarım iyi olur
Borcun birleşmesi bildim
çocuk içişleri bakanından Şırnak için torpil buldum diyince şevkim gitti Zaten
İyi geceler herkese yar ve yardımcımız olsun güneş bizim içinde doğar elbet