Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan tamam balıkekmeği hazırla:))
-
@kzxp sen bu balik ekmek isini hep yanlis tarafa kitliyosun ama hadi benden olsun seni mi kircam
-
@aycan geçmiş olsun hocam sizde dün girmiştiniz değil mi ?
-
@sofuoglu sagolun hocam size de gecmis olsun evet dun girdim. Kendi hesaplarima gore 5. komisyonda 20. siradaydim ancak sabah listeye bi baktim 4. komisyonda 56. siradayim haliyle bi moral bozuklugu oldu basta ama mulakati guzel gecirdim çok şükür
-
@aycan :)))
-
@sweeney_todd Görüşmüştür doğru olabilir, bu Trabzon günlerine falan katılıyor Sn. Bakan. Orada görüşmüş olabilir:) Memlekette referans sahibiymiş gibi yapmak bir ego tatmin yolu haline geldi. Siyasi birisini tanıyor olmak caka satmak vs. vs. O nedenle bu da birilerinin yeğeni olmak gibi bir şey takılmayın dostlar.
-
@aycan sabah giderken bir arkadaşla tanışmıştım kendisi 5.komisyon'da ilk 3.sırada gireceğini düşünüyordu ve 4.komisyonda 50'li sıralarda buldu kendisini Ben de olmam gereken sıradan 3 kişi aşağı düştüm öyle bir farklılık doğdu nedense İyi geçtiyse sıkıntı yok hocam hakkınızda hayırlısı olsun
-
@aycan Geçmiş olsun hocam:)Benim esnaf tanımımı beğenmediler bi türlü onda anlaşamadık sadece ortadaki benden teyit almaya çalışma kafa sallayarak dedi böyle sevmekle sövmek arasında bi tavırla:) ben de hiç bozulmayıp yok o benim genel tavrım efendim sizle alakalı değil deyince tekrar önceki tavrına döndü.Yani bence arada üstüne gelip seni ölçen bi komisyondu.Anladığım kadarıyla sen de sakin ve rahat davranmışsın o yüzden belki bize olumsuz gelmedi.Dün mü girmiştin sen de?
-
@sofuoglu o kaymanin sebebini ben de anlamadim hocam ama vardir bir mantikli aciklamasi hepimiz ne emeklerle geldik bu raddeye kadar. Allah emek verenlerin emeğinin kasiligini versin hocam hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
-
@aycan kocaman bir amin hocam
-
@maliyeciniz tesekkur ederim size de gecmis olsun evet ben de dun girdim komisyonun son besli grubunun ilk adayi olarak hepsi teker teker soru sordular bana. Sagdaki beyefendi biraz tatli sertti. Sordugu soruyu bilemeyince bilmiyorum efendim dedim. Devaluasyonu soyle o zaman bunu da bilmiyorum diyemezsin heralde dedi deginiz gibi kizmakla sevmek arasi bir uslupla Bilgisayara bakan beyefendi de soru sordu heyecandan ufak bi karistirir gibi olunca enflasyondan devam et merkez bankasini karistirma dedi ben de sonra Allah ne verdiyse soyledim. Bir hoca edasiyla benim soylediklerimi basiyla onaydi. Cok heyecanlandim. İlk mulakatimdi ama iyi idare ettigimi düşünüyorum. Bakalim aciklaninca gormus olcaz ne kadar iyi oldugunu. Hepimiz icin hayirlisi olsun demekten baska bir sey gelmiyor elden su an
-
@aycan
Tedirginligimi hic belli etmedim aksine kendime guvenim tamdi durus olarak..Yuklenmelerine ragmen sesim titremedi..Puanlarim yuksek, lise ve üni derecem var, yds puanim var..Saniyorum ki bunlardan dolayi yuklendiler:) Ama bilmiyolar ki baska sinavlara hazirlancak ne enerjim ne de gucum var..Hakkimizda hayirlisi:) -
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi 2.komisyon İzmir. Bölüm SBKY. Anca internet erişimi sağladım o yüzden geç yazıyorum.
Aile ve kendini tanıtma faslını çok uzun tutmadılar. Sorular- Stoklarda eksik çıkarsa nasıl kayıt yaparız?
- Anonim şirket tahvil çıkardı Özkaynakları artar mı?
- Hukuka uygunluk nedenleri nelerdir?
Yan sorular da vardı ama maalesef çıkar çıkmaz gitti aklımdan. Hiçbir soruya tam yanıt veremedim. Uzun zamandır çalışmıyorum A grubuna. Onun dışında acayip güler yüzlüydüler. Baya espri yaptılar. Bende sorulara cevap veremeyince saldım kendimi iyice pek ciddi bir tavır takınamadım. Sanki önceden 2. Komisyon asık suratlı ve zorluyor diye okumuştum öyle olmadığını gördüm. 2. Komisyonda girecekler rahat olsun çok güler yüzlüler ve yardımcı olmaya çalışıyolar. Ne gelirse Allah'tan. Selametle.
-
@aycan İnşallah ilk ve son olur Bundan sonrası nasip artık.
Bu sene de geçen seneki gibi geç açıklanacak sanırım, hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. -
@gamzee iibf mezunu özele geçip nekadar nereye kadar bişeyler sağlayabilir istisnalar dışında, hepsi dönüp dolaşıp sizin bu denediğiniz zor Yolu zor süreci deneyecekler üstelik yaş sınırı gibi bir stresle, dişinizi sıkın çok daha fazla çalışın ben de sizinle mezunum ve bu arkadaşları hırs yapıp KPSS iki yıldır puanım 90 altına inmedi 3 yerden de mülakat sonucu bekliyorum, sadece çok çalışın ve başarın ancak bu şekilde herkesin çenesi kapanır ve yıpranmanın ölene kadar (emekli de dahil) karşılığını alarak garanti bir mesleğiniz olur.
-
@maliyeciniz insallah hocam cok bekletmeseler bari gozumuz ufukta kalmasin
-
@paretowilfredo yo takılmadım adam aleni anlattı şok oldum mevzu o ayrıca bugün İstanbul 3 komisyon bunlar neye göre değerlendirecek
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@sweeney_todd Görüşmüştür doğru olabilir, bu Trabzon günlerine falan katılıyor Sn. Bakan. Orada görüşmüş olabilir:) Memlekette referans sahibiymiş gibi yapmak bir ego tatmin yolu haline geldi. Siyasi birisini tanıyor olmak caka satmak vs. vs. O nedenle bu da birilerinin yeğeni olmak gibi bir şey takılmayın dostlar.
gerçek referans sahibi bunu asla dışarı vurmaz.cünkü o konuda birsürü soru gelcegini ve kafasının agrıcagını bilir..
-
@yldzkrc Teşekkür ederim boşlukta gibiyim şuan önerileriniz için sağolun dediğinizde haklısınız.
-
Sağlam referansım var diye dolaşanların da elendiği,referansım Yok diye ümitsizce bekleyip te kazananların olduğu bi mülakat guy mülakatı ,yalnızca rızkın sahibinden medet ummak gerek ,başta en çok ihtiyacı olanların ve hakedenlerin kazanması dileğiyle,dua ile kankalar,vesselam