Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu aahahah bildim. Ben de ne zaman senin profil resmini görsem malum replik geliyor istemsiz
-
@gokhangermen haha gelsin kardeşim Türk sinemasının en sağlam filmlerindendir bir tanesidir ve repliği de bilenler bilir
-
@maliyeciniz 2008 mezunu 2010 banka 2012 banka çıkışlıyım müfettiş amacıyla çıkış saati belli olsun die b grubuna geçtim orasınıda kurttuk 2 vmy 1 guy 1 duy elenme
2000 lik alıma girmeme vmy olur die
Sonradan puanım düşüktü gelmez dedim ücretsiz izne ayrılıp tekrar hazırlanayım derken bu sınava girme hakkı derken ailevi problemler hepsi üst üste geldi ruh gibi dolanıyorum -
@black dogrudur hocam haklisiniz. Hamile olan adaylara da oncelik veriliyormus duydugum kadariyla.
-
@sweeney_todd Zaten öyle bi illet ki şu alandan hazırlanmaya başlamak kumar gibi resmen bırakmak istiosun onca emek verdim deyip bırakamıyosun,hedef koyuyosun ilan gelmiyo ya da kıl payı kaçırıyosun bidakine olacak diosun,en son bi guy bari olayım nolur diye Allah'a yalvarırken ömründen onca yılın nasıl gittiğini bile anlamıyorsun️
Allah sağlık sıhhat versin inşallah bu sefer olur hocam çoktan hakedenlerdensiniz,güzel haberlerinizi okuruz inşallah yolunuz açık olsun -
@maliyeciniz artık ben kendimden geçtim ailem mutlu olsun diorum onlar benden daha çok üzülüyorum
-
@sweeney_todd üzülüyor olacaktı
-
@sweeney_todd Aslında çoğumuzun ortak amacı aile onlar sizin emeğinizin zayi oluşuna üzülür ama hakettiğimizi bildiği için gurur duyar.Sıkmayın canınızı ben de hep babam için çabalamıştım,hiç aklımda KPSS yoktu özele yönelmiştim babam hiç istemedi kızım devlete gir,saatin belli olsun tatilin olsun diye.2014 te başladım hazırlanmaya hatrı sayılır bi puan aldım çoğu kuruma hak kazandım ama mülakat kısmı yüzüme gülmedi bi türlü babam hep olacak sen ağlama,sen üzülme sonunda hep beraber gülcez dedi onun verdiği güç herşeye bedeldi ama olmadı amansız bir hastalık onu aldı götürdü.En zoruma giden geçen sene yoğun bakım önlerinde,metroda,yağmurda otobüs durağında bıkmadan yılmadan çalışıp Ankara guy mulakatında komisyona bir süredir Ankara'da yaşıyoruz,babam için bunu kazanmam çok önemli dememe kayıtsız kalınması ve üstüne hiç duyulmayan terimler sorulup 400 kişinin yedek listesine bile koyulmamamdı.O yüzden şimdi gelip referanssız da çok var kazanan cümleleri ütopik geliyo zira bir babanın son isteğini yerine getirmeyi toplamda girdiği 6. Mulkatta isteyen bir kızın üstünü acımasızca çizebiliyorsa istedikleri Allah rızası değil,arkanda bir dayı oluyor.İnşallah siz ailenizi sevindirip her birine sarılarak kutlama imkanı bulursunuz bu yalan dünyada.Kendinize ve sağlığınıza iyi bakın,esen kalın
-
@maliyeciniz haklısın ne diyim ki hakkıyla giden sayısı az liyakat yok ne diyim ki bir arkadaşım teker teker her soruyu bildi çok iyiydi sıfır torpil yedekti hesap et
-
Çalıştığım kurumda tayin bile olamıyorum başka illerden benim istediğim yere giden insanları görünce çapımız bile buna yetmior diorum ne diyim ki umarım ki olur size bana buradakilere
-
@maliyeciniz gerçekten çok üzüldüm, ama hayat da devam ediyor inan dostum.senin kadar zorlamasa da hayat beni; ben de bir mülakatım sonrasında 14 kilo verdim. ve fazla takmamaya başladım...
-
@sweeney_todd Ben de bi mülakatımda yedektim içerden arkadaş aradı bi haftaya seni ararlar burdan biri başka kurumu kazandı kağıdı geldi diye 3 gün sonra darbe oldu benim yedeklik püff bazı şeyler nasip kısmet ötesi yok
-
@haniyaki aman sağlığınıza dikkat edin azizim zira tek geri gelmeyen şey kendisi iş güç elbet olur.Ben de totalde 11 kilo verdim bu süreçte ama sağlığım iyi şükür.Allah yardımcınız olsun,inşallah sizin de olur da maaşınızı yerken hepsini geri alırsınız
-
Arkadaslar suan 1.komisyon da kacıncı sırada ?
-
@maliyeciniz bi kurban kes dağıt bence:)
-
Sonuçlar ne zaman belli oluyor arkadaşlar
-
@vmy belki yarinn belki yarinda da yakınnn
-
@köyün-ağası Ahaha üstümdeki uğursuzluk anca öyle mi gider diosun:)
-
@ekonomist Temennimiz önümüzdeki hafta içinde açıklanması inşaallah
-
@maliyeciniz her yolu denemelisin