Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
bende dün 2. komisyonda girdim komisyonun tavrı hoşuma gitmedi bakalım hayırlısı.
-
Arkadaşlar mülakatlar ne zaman bitiyordu sizin. Bitse de yeni ilan için heyecan yapsak artık
-
Ben mülakattan önce Cağaloğlu hamamına gittim ne yalan söleyim ki
Ama senin ki baya efsane olmuş
Soman sonuçları geçen alımmhsriç bir gün sonra açıklanmıştı bu sefer uzar mı kısalır mı bilmiom -
@vmy Ben dün girdim, Mülakat odasının önündeki görevliye sordum. En geç 10 gün içinde açıklanır dedi.
-
@maliyeciniz o kadar çok iyi anlıyorumki benim 10. mülakatım
-
@fact0riel hay maşallah:) Vala gülüyoruz ağlanacak halimize.Bu sefer inşallah bunlar artık girmesin ya diye karar verirler
-
@pozitif teşekkür ediyorum
-
@fact0riel bencede 3. 4. Mülakatı olanlara öncelik verilmeli
-
@duryy Yarın son gün
-
@köyün-ağası keşke :))
-
Büyük sürpriz yapıp yarın gece ya da en geç pazartesi açıklarlar diye umuyodum hep. Nereden çıktı 10 gün?:)
-
@köyün-ağası 2 yapak yaşı büyük KPSS düşük olanları direk alsınlar
-
@karakalpaklı bence uzatmayacaklar ve ben haftasonu bekliorum yarından sonra akşam
-
@köyün-ağası, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@fact0riel bencede 3. 4. Mülakatı olanlara öncelik verilmeli
ne alakası var.4.mülakatı olan işsizde ilk mülakatı olan işsiz değilmi.bunlar sacma düşünceler
-
-
@fact0riel sana bu konuda katılmıyorum. çünkü 2 sene önce ilanlar daha sıktı. insanlar 2 senede 3 guy sınavına girebiliyordu.2015 mezunu olanlar sadece 1 guy sınavına girebildi.
-
@deepblue şakasına dedim,zaten oyle bir kritere bakmazlar:)
-
@köyün-ağası kriter belli Dayı oran kaç bilmem gerisi mülakat ve insafa yoksa 3 6 7 soruyla beyi test ediyorlar
-
şu an mülakat bekleyen dostlar orda bi soruşturabilir misiniz kaç gün sonra açıklanması beklenildiğini? ben pazartesi günü bir iki hafta diye duydum oralarda. değişiklik var mı bi bakıverin inşallah vardır
-
@sweeney_todd hayırlısı olsun ins 3. Mülakatımda yüzüm güler hak eden herkes kazanır ins