Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
İstanbul için gelmeyen sayısını öğrenen var mı ? Ben bi 300 küsürler duydum ama doğru mudur bilmiyorum bugün soran var mı?
-
Komisyon kapılarının önündeki görevlilere bi sorar mısınız dostlar,ne zaman açıklanır diye,baya samimi içten insanlar bilgileri varsa söylerler
-
@hipokrat Ben sormuştum.15 gün içinde açıklanır dediler.
-
@yyy 300 abartılı gibi geldi hocam bana. 150 felan olabilir ama. çünkü bir komisyonda günde 3-5 arası kesin gelmeyen varmış. 2 komisyon olsa 144 felan yapıyor sanırım.
-
@haniyaki ben 2014 ten beri giriyorum bir senede 3tane guya girdiğimi hiç hatırlamıyorum:) Bu sık ilan süreci 2013te zirveye ulaşarak aramızdan ayrılmış geçen seneden itibaren de yerini yağmur duası gibi ilan duasına bırakmıştır:) 3ü 5i bilmem gerçekten hakeden kazansın,adil olsun.Bugün yazmış faceteki gruplara biri referans %20 etkiliyomuş diye saat 12 gibi okumuştum hala gülüyorum:)
-
@haniyaki zaten siz de 2senede demişsiniz müsadenizle şu kenarda tezimi çürütüyorum
-
@maliyeciniz nasi hakeden kazansin, nasi adil olsun mulakat? boyle bi sey olabilir mi ?3 dakkada adam mi secilir hocam. @fact0riel haklı birden fazla kez elenmis olanlar kazanirsa iyi olur benim dusuncem de budur.
-
@mimar işte adalet yok biz de onu dioruz benimkiler temenni cümlesi:)vala o benim de işime gelir 4. Benim de yani guyda:)
-
Herkesin kendi fikirleri olabilir saygı duymak gerekir benim düşünceme göre ;
-Kurum yazılı puanı yüksek kişiler
-Mülakat esnasında heyecanlanmayan ve kendini düzgün ifade edebilen, göz teması kuran gözlerini kaçırmayan
-Mülakat komisyonundaki kişilerin dikkatini ölçmeye yönelik sorularda dikkatli davranıp soruları düzelten, vermiş olduğu cevaptan emin olan ve bunu karşı tarafa hissettirebilen
Benim kişisel düşünceme göre de öncelikli hususlar bunlardır, birden fazla elenenlerin elenen kişileri de anlayabiliyorum;fakat, öncelik onlardan yana olmalı demek de ilk mülakatına giren kişilere yönelik de haksızlık olduğunu düşünüyorum. Amacım polemik yaratmak değil, sadece kendi fikrimi söyleme ihtiyacı hissettim.
-
Arkadaşlar bende mülakat sırasında heyecanlıydım biraz belki baya diyebilirim.Hatta komisyon üyesi heyecanın buradan belli oluyor sakin ol demişti.Sorum şu; heyecanlı olduğumuzu gormeleri olumlu birşey mi olumsuz bir şeymi?
-
@mimar aynen birden fazla girenlere öncelik tanınmalı sanki her sene 3 defa guya girdik gibi bi algı oluşturmayın 2013 yılındaydı o dediğiniz
-
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Herkesin kendi fikirleri olabilir saygı duymak gerekir benim düşünceme göre ;
-Kurum yazılı puanı yüksek kişiler
-Mülakat esnasında heyecanlanmayan ve kendini düzgün ifade edebilen, göz teması kuran gözlerini kaçırmayan
-Mülakat komisyonundaki kişilerin dikkatini ölçmeye yönelik sorularda dikkatli davranıp soruları düzelten, vermiş olduğu cevaptan emin olan ve bunu karşı tarafa hissettirebilen
Benim kişisel düşünceme göre de öncelikli hususlar bunlardır, birden fazla elenenlerin elenen kişileri de anlayabiliyorum;fakat, öncelik onlardan yana olmalı demek de ilk mülakatına giren kişilere yönelik de haksızlık olduğunu düşünüyorum. Amacım polemik yaratmak değil, sadece kendi fikrimi söyleme ihtiyacı hissettim.
şunu unutmayın mülakat bir tiyatrodur gittim ve gördüğüm kadarıyla mülekata gelenler mülakat tiyatrosunun figuranları yada dekorudur. yapılan beş dk mülakat oda göstermelik yaptık demek için yapılmış birşeydir. Eğer haktan hukukdan ve liyakattan bahsedeilecekse kurum sınavı en yüksek olanlardan sona doğru sıralanır ve belli bir yedek ayrılarak bitirilir. girdiğinde izafiyet teorisi ispat etmeyeceksin yada colomp gibi amerikayı keşfetmeyeceksin. girdiğinde senin yaptığın işi ilkolul ve lise mezunu kişilerin yaptığını göreceksin.
-
@sofuoglu yahu zaten o birden fazla girenler önce alınsın muhabbeti geyiğineydi nasıl buralara geldi Adamların ulan bu kadar da elenilir mi deyip alacak durumları olsa zaten o kadar elemezlerdi:) Senin öncelik aradığın konularda benden de kocaman bi alkış ama keşke dediğin gibi olsa,liyakat olsa,sırf gerçekten haketmediğin için kazanamıyo olsa insanlar.Hayatın her alanında bazı çarpık düzenler var,yanlış olan birşey tüm toplum tarafından yapıldığında sanki doğruymuş algısı herkesi aynı şekilde ele geçirerek zincir şeklinde devam ediyo.Ve bazıları en başta bazıları ise bir noktadan sonra bu zincire katılıyor.Sen istersen polemik yarat,ben istesem isyan çıkarayım zenginin malı züğürdün çenesini yorar:)
-
@atanamayan direkt olumsuz diyemeyiz ama kontrol etmekte ve kendini ifade etmekte zorlandıysan,cümle aralarında çokça ımm,ııı.. Gibi duraklamalar yaptıysan aleyhine olabilir.Ama tamamen bi elenme sebebi değil bunlar canını sıkma ben ilk mülakatımda masadaki şişeyi düşürmüştüm titreyen bacağım sayesinde:)
-
@darkpassenger hocam ben olanı değil olması gerekeni belirttim. Söylediklerinize katılıyorum;fakat, mülakat komisyonundaki kişiler şayet hakkaniyetli kişiler ise benim nezdimde önemli olan ve değerlendirilmesi gereken hususları belirttim. Sonuçta mülakat da bir eleme sınavı ve referans kısmını hariç tutarsak, belirli subjektif kriterler olmalı ve ben de kendi düşüncelerimi aktardım
@maliyeciniz hocam zaten uzun zamandır bu forumdayım takip eden arkadaşlar bilirler hiçbir zaman bu platformda polemik veyahut tartışma ortamına girmedim. Buradaki çoğu arkadaşla kurum sınavı/mülakat süreci vs birçok konuda fikir alışverişi ve bilgi paylaşımında bulunduk. Bende mülakat değerlendirmesine yönelik kendi fikrimi beyan ettim, sonuçta herkesin kendine göre sebepleri vardır, herkesin bu işe ciddi ihtiyacı vardır;fakat, neticede sevinen de olacak üzülen de maalesef. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@sofuoglu aynen hocam benim zaten sizin dediğinizden farklı bi düşüncem yok sadece ne konuşursak konuşalım düzen bildiğini okuyor demek istedim:) Esen kalın
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@darkpassenger hocam ben olanı değil olması gerekeni belirttim. Söylediklerinize katılıyorum;fakat, mülakat komisyonundaki kişiler şayet hakkaniyetli kişiler ise benim nezdimde önemli olan ve değerlendirilmesi gereken hususları belirttim. Sonuçta mülakat da bir eleme sınavı ve referans kısmını hariç tutarsak, belirli subjektif kriterler olmalı ve ben de kendi düşüncelerimi aktardım
@maliyeciniz hocam zaten uzun zamandır bu forumdayım takip eden arkadaşlar bilirler hiçbir zaman bu platformda polemik veyahut tartışma ortamına girmedim. Buradaki çoğu arkadaşla kurum sınavı/mülakat süreci vs birçok konuda fikir alışverişi ve bilgi paylaşımında bulunduk. Bende mülakat değerlendirmesine yönelik kendi fikrimi beyan ettim, sonuçta herkesin kendine göre sebepleri vardır, herkesin bu işe ciddi ihtiyacı vardır;fakat, neticede sevinen de olacak üzülen de maalesef. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
tam bir siyasetçi gibi cevap vermişssin mülakatta bir eleme krtieriymiş ve subjektif kriter bla bla. apple veya samsunga girmiyorsun kardeşim devlet kurumunda memur olacaksın. adli bir sıkıntısı yoksa terör örgütleriyle bir bağlantısı yoksa puanı düşük olan adamı puanı yüksek olana tercih ediyorsan art niyetlisindir bunun bi açıklaması olamaz...
-
@atanamayan heyecanlanmayan aday yok herkesin heyecanlandığını görüyorlar zaten. Hatta bekleme salonunda adayların nasıl heyecan yaptığını kendinde görmüşsündür.
-
@darkpassenger ilk belirttiğim husus kurum yazılı puanı idi, yazımı tekrar okursanız göreceksiniz. Neyse uzatmanın bir manası yok siz kendi fikrinizi söylediniz keza ben de öyle, herkes için hayırlısı olsun.