Bende 5. Senesinde kazanan biri olarak bir kaç kelam etmek isterim . Çünkü her elendigimde gelip burda, facede kazananların teselli cümlelerini gozu yaşlı okuyup kullerimden yeniden doğdum . 5. Senem 4. Mulakatimdi her elendigimde evde uzun süre yas tutardik . Babam gözlerini kaçırır annem gizli gizli ağlardi . İnanın o kadar yipranmisimki öyle ağzı dolu sevinemedim bile . Allah " inşallah olur " dediğim şeyi " çok şükür oldu " demeyi nasip etti . Tek dileğim DARİSİ KALEMİYLE SAVAŞAN GONULLERİN BAŞINA . Bu süreç çok zor , gözünde yaş dilinde dua elinde kalem olan herkesin bir gün dileğine kavuşacağını umut ediyorum . Arkadaşlar çalışın kulağınizi gözünüzü kapatip çalışın , kimseye aldırmadan çalışın . Hayatınızın geri kalan 50-60 senesi için gerekiyorsa şimdiden 5-6 seneden feragat edin . Allah herkesin sabrını , umudunu , çalışma gücünü artırsın
Ekonomist tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar son alımda guy olan bende bu süreci iliklerine kadar yaşamış 5. Senesinde atanmış biriyim . Şu an Ankarada eğitimdeyiz . Yanlış anlaşılmak istemem duyumcu deilim lakin bende bu forumun ümit ekmeğini çok yedim o yüzden paylaşmak isterim . Burda üstadlara yeni ilanı soruyoruz birisi çalışma yok , birisi çalışma olsada söylemeyiz dedi. Bi tanesi de çalışma var bakana sunduk ama ne zaman onaylanır onu bilemeyiz diye bi yanit verdi . Umarim en yakin zamanda ilan gelir hepimizin yüzü güler . Bu süreci ne yüksek puan alanlar ne çok çalışanlar tamamliyor bu süreci sabırlı olup her an sinava girecekmis gibi hazirda bekleyenler tamamliyor . Allah herkesin yardımcısı olsun .
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Burayı okudukça iyice heyecanlanıyorum dostlar bi sakın olun
-
@Priss hocam adı üstunde duyum . Biz senden raziyiz . Çok saol . Resmi şeyler bile zamanında yerine getirilmiyor . Eskiler gib için çok başlı ejderha derdi . Biri bişey dese anında o karar degisebiliyormus çok fazla büyük olduğundan . Bekleyip göreceğiz . Herkese sabırlar dilerim
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
Arkadaşlar servis görevlisi gibi il mi seviyoruz yoksa sınavdan son mi il seçme
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Malatya da gvs si biten bir grup başlamıs bu gün itibariyle .
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@ahulu61 tesekkurler . ne zaman haber gelir acaba
-
RE: GUY ADAYLARI 78-80 ARASI NEREYİ YAZIYOR!
Benim puan sıkıntım yok yanlış anlamayin ama batı yazacaklar garanticilik adi altinda insanları doğuya yönlendiriyor kontenjanın yarıdan fazlası batıda oyuna gelmeyin arkadaşlar
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
80.8 e gelmez dimi hiç o yönde calismiyim mı
-
Arkadaşlar ben dışarıdaki görevliye sormuştum . Önceleri 1-2 gün içinde acikliyorduk artık öyle yapmayacagiz yasal süre mülakat bitiminden itibaren 15 gün dedi . Tabi ne kdr doğru bilemem. Son kararı en üst makamlar veriyor .
Ekonomist tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar son alımda guy olan bende bu süreci iliklerine kadar yaşamış 5. Senesinde atanmış biriyim . Şu an Ankarada eğitimdeyiz . Yanlış anlaşılmak istemem duyumcu deilim lakin bende bu forumun ümit ekmeğini çok yedim o yüzden paylaşmak isterim . Burda üstadlara yeni ilanı soruyoruz birisi çalışma yok , birisi çalışma olsada söylemeyiz dedi. Bi tanesi de çalışma var bakana sunduk ama ne zaman onaylanır onu bilemeyiz diye bi yanit verdi . Umarim en yakin zamanda ilan gelir hepimizin yüzü güler . Bu süreci ne yüksek puan alanlar ne çok çalışanlar tamamliyor bu süreci sabırlı olup her an sinava girecekmis gibi hazirda bekleyenler tamamliyor . Allah herkesin yardımcısı olsun .
-
@venüsmer eminim hocam
gvs si biten çok kişi duydum . Haftaya bir çok kisi başlar .
-
Malatya da gvs si biten bir grup başlamıs bu gün itibariyle .
-
Bende 5. Senesinde kazanan biri olarak bir kaç kelam etmek isterim . Çünkü her elendigimde gelip burda, facede kazananların teselli cümlelerini gozu yaşlı okuyup kullerimden yeniden doğdum . 5. Senem 4. Mulakatimdi her elendigimde evde uzun süre yas tutardik . Babam gözlerini kaçırır annem gizli gizli ağlardi . İnanın o kadar yipranmisimki öyle ağzı dolu sevinemedim bile . Allah " inşallah olur " dediğim şeyi " çok şükür oldu " demeyi nasip etti . Tek dileğim DARİSİ KALEMİYLE SAVAŞAN GONULLERİN BAŞINA . Bu süreç çok zor , gözünde yaş dilinde dua elinde kalem olan herkesin bir gün dileğine kavuşacağını umut ediyorum . Arkadaşlar çalışın kulağınizi gözünüzü kapatip çalışın , kimseye aldırmadan çalışın . Hayatınızın geri kalan 50-60 senesi için gerekiyorsa şimdiden 5-6 seneden feragat edin . Allah herkesin sabrını , umudunu , çalışma gücünü artırsın
-
Bölüm maliye
Vergilendirme süreci
Kusursuz imkansızlık
Tebliğ usulleri
İhtirazi kayıt
Borcu sona erdiren haller, borçlar hukuku ve vergi hukukundaki farklar
Küçük ülke olmanın avantajı
Dış ticaret haddi nedir
Fedakarlığın denklestirilmesi -
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@bcbc3434 @Aslan-Reyiz bu gidişle dguy sürecini beklemyecek gibi
beni 500 paklar ancak
-
P42 de 83.7 ile 910. Sıradayım . 300 kişi gelirse sanırım umut yok . 400 olursa var mı sizce
-
@mrnobody teşekkür ederim .
Burda işletme puanı olan o kdr çok kişi varki ! Nerden çalıştınız diye soru soruyorum kimse cevap dahi vermiyor . Yazık .