Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar kendinizi nasıl tanittiniz bunun bir metni Vs var mı?
-
@guyman soruları güzelce cevaplamak illaki iyidir ama bence hersey degil. Çünkü 2 soruda emindim ve ben böyle cevap verince şaşırmış gibi yaptı tabi ben kendimi sorguladim yanlis bisey mi dedim diye ama emindim dogru olduguna. Yani puanlama sistemleri nasil bilmiyorum ama bence kendimize güvenimizi de test ediyolar
-
NEGATİF FAİZ: Ekonomiyi canlandırmak için ortaya atılan bir para politikası olan negatif faiz ile merkez bankaları, bankaların kendisinde tuttuğu cari hesaplara uyguladığı faizi eksiye düşürüyor. Böylece bankalara "Bana yatırdığın para için faiz vermem, üste para alırım.
-
ALINTI
İŞLETME 5.Komisyon
1)Kamu gelirleri nelerdir?Sayınız
2)Borçlanmayı açıklayın
3)Vergi muafiyet ve vergi istisnası nedir?
4)Vergi harcaması nedir?
5)Bi şirket vermesi gereken faturayı vermedi.Buna hangi ceza uygulanır?
6)Kaçakçılık suçuna neler girer?
7)Bir işletmenin kazancı nedir?Hangi vergiyle vergilendirilir?Satışlarını gösterdiği belgeye ne denir? -
CEKO YOK MU BIR TANE BILE ARKADASLAR????
-
Arkadaşlar girdiğiniz illeride belirtir misiniz? 4. 5. Komisyon istanbul komisyonu mu oluyor?
-
Arkadaşlar ortamdan biraz bahsedin. Bekleme salonu nasıl ferah mı rahatmı çay vs içebiliyormuyuz. Beklerken sigara içebileceğimiz bi alan mevcutmu. Teşekkür ederim.
-
@yyy istanbula 5 ve 6 demislerdi ama
-
@nrzmrh komisyonların sıra numarasına niye takılıyorsunuz ki hergün değişecek Zaten
-
GUY MÜLAKAT SORULARI ADI ALTINDA YENİ BİR BAŞLIK AÇTIM EN AZINDAN BÜTÜN SORULARI AYNI YERDE TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM
-
@ansızınbirilan arkadaş 4. Komisyon şeklinde belirtmiş hangi il için olduğunu merak ettim
-
@ansızınbirilan arkadas sordu diye soyledim taktigimdan degil:)
-
4 ve 5.komisyonlar ist . Bekleme salonu geniş rahat bir yer yanında cafe var. Cay su v.s sigara icme ortamı var arkadaşlar. 6.komisyon yok toplam 5 komisyon
-
@ali27 GUY MÜLAKAT SORULARI
-
Ceza hukuku, tr ekonomisi, iktisadi büyüme ve kalkınma kısmından soruyorlar mı acaba. Yönetmelikte yazan yazılı sınavdaki müfredata yönelik mülakatta da sorular sorulacağına yönelik, normalde bunların sorulmaması lazım da ters köşe yaparlar mı
-
@sofuoglu tüyo mülakatta bu kısımlardan soru gelmiş görünüyo hocam
-
Arkadaşlar ben komisyonumu nasıl ögrene bilirim. Aynı gün mü ögreniyoruz?
-
Bu ne komisyon merakı arkadaş benim hiç aklıma bile gelmedi ne oluyo ki bilsek
-
@hü.sbky sanırım isimlere ulaşılmaya çalışılacak:))
-
@kzxp herşeyde birşey aramayı bırakın birader. Aklımıza takıldı sorduk