Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@yağmurzamanı bilemeyince üzerinde çok durdular mı yoksa diğerinemi geçtiler hemen bir de tavırları nasıldı ve kaçıncı komisyon?
-
@ali27 mevcut durum bildiğimiz gibi. Ama 600 mv cevabını kabul ettiğine göre demek ki 2019 değişikliğini de almışlar
-
4.komisyon mülakat sorularım (kamu yönetimi )
ALINTI
Iptal ve tam yargı davası nedir ?
Istimval nedir?
Kamulastirma?
M1para arzı artarsa enflasyon ve faiz artar mi yoksa azalır mi? -
@guyman Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@yağmurzamanı bilemeyince üzerinde çok durdular mı yoksa diğerinemi geçtiler hemen bir de tavırları nasıldı ve kaçıncı komisyon?
Hocam 1.komisyon. Bilemedigim zaman cok ısrar etmediler. Baska soruya gectiler ama birini bilince o soruyla alakali daha detay sordular. Komisyon gayet iyi ve güleryüzlüydü hocam
-
@kzxp valla hocam zaten heyecanliydim. Ust uste sorular gelince cevap vereyim derken heyecanimi bile unuttum ama cok iyilerdi. Cok ısrarci davranmadilar. Bilmeyince baska soruya gectiler
-
kaç dakika sürmüştü ortalama ?
-
Gelmeyen durumu nasıldı.İstanbul için gelmeyen çok muydu?
-
@guyman hocam 5 6 dakika
-
@yağmurzamanı geçmiş olsun hayırlısı olsun kurtuldunuz şimdilik ne güzel hocam
-
@guyman aynen hocam kazansam da kaybetsem de en azından elimden geleni yaptim diyorum, kafam rahat şu an. Mülakat salonunun önünde heyecandan bayılacaktım Neyseki iceri girince fazla kalmıyor heyecan.
-
aynı masanın etrafında mı oturcaz yoksa bizden başka masadalar mı komisyon üyeleri
-
@aysecengiz başka masadalardı onlar hocam. Masalar tam karsi karsiya ama arada biraz mesafe var tabi
-
Keske İstanbul komisyonlarinda girenler tam bilgi verebilseee
-
ya hiçbir soruya cevap veremem korkusu çok fazla ya bende
-
Mülakata giren veya girecek olan istatistik mezunu yok sanırım. Varsa iletişime geçebilirmiyiz.
-
@yağmurzamanı peki yorumun nedir hocam soru bilip bilmeme noktasında bir kanıya vardın mı komisyon adına ?
-
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
ALINTı
Gider maliyet arasındaki fark nedir.cari hesap soz. Bide negatif faiz nedir sordular bana. -
@ali27 bolum muhasebe mj
-
@2016mağduru İşletme olması lazım bende tam bilmiyom