Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@yldzkrc hem geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun yıldız , sen 40. Kişiydin galiba saat kaçta sıra geldi sana
-
Mülakatı biten ve girecek herkesin hakkında hayırlısı olsun
35.kisi acaba öğleden öncemi giriyor -
@yyy teşekkür ederim, öğleden önce 23 kişi alındı o gün kimi komisyonlar 30 a kadar ama daha ötesi hiç olmadı yani öğleden sonraya kalıyor devamı her durumda.
-
@yldzkrc tamam çok teşekkürler bende 33. Kişi olarak giricem de merak ettim
-
@sweezy mülakat sürecinde bir sorun olmaz hocam komisyon görmez sizin parti üyeliğinizi.ama kazanırsanız işe başlamadan sildirmeniz gerekir
-
herkese kolay gelsin. listedeki ilk kişi tam 8:45'te mi alınıyor?
-
@yldzkrc yaaa sabah sabah nasıııl mutlu oldum
️
Canım benim ne demek rica ederim, ben sadece herkesin yapması gerekeni yaptım bir şey yapmadım ki aslında, ne güzel duaların(ız)da yer almak, benim de dualarım seninle(sizinle
)
Dilerim listede adımızı gördüğümüz günler gelir de ona da birlikte seviniriz
️
-
Hayırlı sabahlar gidenler haber verebilirler mi sınav yerinden
-
Demetevler metrosu önünden maliye durağına hangi ego otobüsü geçiyor arkadaşlar?
-
@mucbir33 242 olması lazım
-
@zesiphuher 8:45 - 9:00 arası başlıyor genellikle
-
@işsizdegree eyvallah hocam
-
3 ve 5 komisyondan ilk 40 istendi bilginiz olsun cok mu hızlı ilerliyor ne
-
Ankara icin mulakata girdim. 1.komisyon. Bolumum iktisat. 3 kisi var. Size gore sol taraftaki uye sevgilisinden ayrilmis isyanlarda. Batsin bu dunya modunda. Ortadaki bitse de gitsek, sag taraftaki uye ise burda sorulari ben sorarim modunda. 3 soru sordular. 1) onemsiz olmanin onemi 2) orumcek agi 3) irade ile beyan arasindaki uygunsuzluk hali.. Mulakata gireceklere tavsiyem uluslararasi iktisat calismalari. Sorular genelde ordan geliyor..
-
- komisyonda girdim, saydım 9 10 tane soru sordular normal mi sizce bende mi anormallik var yoksa
- komisyonda girdim, saydım 9 10 tane soru sordular normal mi sizce bende mi anormallik var yoksa
-
@bulut_xw sorular yazarmısın hangi bölüm bende persembe 3. Komisyonda girecem
-
@bulut_xw geçmiş olsun sorular nasıldı ki kolaysa normal gibi artık
-
@bulut_xw 3.Komisyonun tavırları nasıldı hocam izlenimlerinizi paylaşır mısınız
-
kaçıncı komisyonda girceğimizi nasıl anlıyoruz?
-
@düsenberi mulakat sabahı liste asılıyor oyle anlaşılıyor ve sizin il için önceki gün mülakata girenler varsa ordan da ogrenebilirsiniz