Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@pyle Hagb nedir
Kısacası adli bir cezan var mı yok mu ona bakıyorlar yani -
Hukmun aciklanmasinin geri birakilmasi. Belirli bir sure icinde suc islenmez ise hukum verilmiyor yani. @ert1234
-
@holywind, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@darkpassenger mülakat bitti hepimiz bir tatili hakkettik başka konu konuşalım
ne tatili.5 aydır zaten tatil yapıyoruz.bu sürecten iyice sıkıldık.bi an önce acıklansında önümüze bakalım
-
@ert1234 benimde var sgk denetmenliğini kazanan çocuk 11 ay darptan almış ceza kurum sıkıntı çıkarmamış
Ancak taciz vb varsa sorun olur mu bilmebasit kavgalara sorun çıkarmıyorlar net bilgidir -
Merhaba dostlar. Az önce bir duyum aldım paylaşmak isterim. Bu duyum her zamanki üstattan aldığım bir havadis değil o nedenle garanti edemem ancak en azından yazmış olalım. En geç yarına kadar açıklanacak bilgisi var. Ne kadar doğru bilemem dediğim gibi garanti edemem.
-
@priss hocam son günlerde duyduğum en güzel şey bu haber heralde umarım doğruluk payı yüksektir. Gözler GİB'de o zaman bugün dostlar :))
-
@aycan Mazur görün geçen mülakatlarda da sonuç akşamına ya da sabahına açıklanmamış mıydı? Ben yanılıyor muyum?
-
@priss üstad yapma böyle şeyler, alıştıra alıştıra söyleseydin Velhasıl sana itimadımız var kardeşim, gelir veyahut gelmez bunu bilemeyiz ama bunu yazmış olman bile değerli.
-
@priss bilmiyorum hocam ben o süreçte toydum hiç haberim bile yoktu GUY alımından
-
@sofuoglu Allah razı olsun dostum.
-
@aycan Tabi öyleydi sanırım ya ben de o süreci 2016'da yaşadım gecenin bi yarısı açıklanmıştı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@james-buchanan Dostum normal gunlerde haftasonu bilemedin Pazartesi aciklanirdi. Ancak bu kec bir nebze uzayabilir ve bunuidare disinda kimse bilemez saniyorum. Ilk kez idrak edilecek bir surec.
@Priss hocam @paretowilfredo hocamın böyle bir gönderisi var. demek ki bir iki gün içinde açıklanıyormuş
-
@priss Gerçi o yazılı sınavın açıklanmasıydı pardon
-
@priss mülakat sırası beklerken konuştuğum arkadaşlardan birinin nişanlısı da son GUY alımında mülakata kalmış ve mülakattan bir iki gün sonra sonuçların açıklandığını söylemişti. İnşallah bu sefer de çabucak açıklanır
-
@aycan O zaman duyumun doğruluk payı var. Ben pek bilmiyorum mülakat sonrası süreci.
-
@priss sağolasın priss :)) geçen sene 7 gün sonra açıklanmış ondan öncekiler aynı gece
-
@priss hocam acaba duyumu kimden aldığınızı söyleyebilir misiniz? İsim olarak değil tabiki örneğin mülakat listelerinin hazırlanmasında görev alan biri miydi mevkisi nedir? Duyumun doğruluk payını tartmak adına soruyorum
-
@priss hocam senin duyumlarına güveniriz sagol
-
@aycan Dostum bu duyumu aldığım kişi GİB'den bir arkadaşım. GU. Ancak diğer sağlam duyumları Personelden en yetkili kişiden alırım.
-
@deepblue Allah razı olsun umarım doğru bir duyumdur.