Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
arkadaşlar selamlar . sitenin eskisi ama gurubun yenisiyim mülakat kitabi hakkinda bilgisi olan var mi formalitede olsa hangi kitaba bakalim
-
@HaniYaKi bu arkadaş geçmiş yıllarda bazı puan türlerinde de 'Türkiye'nin birinci pirinci' olduğunu iddia etmişti. Dediklerine inanmadan önce bir kez daha düşünmek lazım.
-
@Dadaş forumda hep tüyo dediler. ben 4t yi sevdiğim için tüyo alıcam
-
@guylassakartık teşekkür ederim peki çok geç oluyo mu normalde mülakatlar
-
@gmmerve rica ederim, mülakat için en erken ağustos olur diyorlar bu duyum değil forumdakiler öyle yazmıştı. mülakat tarihi bayramdan sonra açıklanır belli olur herşey. biraz daha beklemek lazım.
-
@gokhangermen hahaha hiç birinci pirinci olamadım. ipsala pirinci sanırım birinci şu an pirinç piyasasında. sağ ol dostum
-
@HaniYaKi Dezenformasyona devam ediyorsunuz Tosya pirinci birinci şu an.
-
@gokhangermen rejideki arkadaşlarım beni uyarıyorlar.. bir saniye.. evet gökhan alman bey buyrun devam edelim.
-
@Dadaş hemşo bende tüyoyu oneririm bu arada puanlar nasil ? Benim 77.6 p35 yeni sistemde p48 gecen yila göre siralamada 3 bine yakin ilerleme var
-
Arkadaşlar net tarihle ilgili henüz bir duyum yok ama ben yine tekrar etmiş olacağım ama beklediğim tarih Eylül ayı. Bundan sonra da güvenlik soruşturmasının da yine 2018'i geçebileceğini düşünüyorum. İnşallah yanılırım
-
@Antimülakat peki hocam sence şu an güv sor yapılıyor mu ? bana nedense yapılıyor gibi geliyor
-
Ne güvenlik soruşturmasıymış ama. Aylarca neyi soruşturuyolar bu kadar.
-
@davetsiz muhakkak başlanmıştır, özellikle puanı yüksek olanlardan itibaren. Çünkü aritmetik ortalama mantığından hareketle onların kazanma ihtimali daha yüksek görünüyor an itibariyle.
-
@Antimülakat 2018 i geçerse işe başlama 10-11 ayı bulabilir inşallah yanılırsın hocam
-
@Antimülakat kardeşim bir şey soracağım iibf'ye gelince sanki cb adayı alacakmış gibi aylarca bitmeyen bi soruşturma yapıyorlarda aynı şey öğretmenlere gelince niye yapmıyorlar en fazla ihraç onlarda var biz de ki ihraç onlardakinin 10'da biri kadar anlayamıyorum cidden
-
@gökhan hocam adamlar bakanlarıyla dalga geçen karikatürlerle alenen meydan okuyorlar. Senin mülakat düzenini yıkacağız diye çıkışıyorlar. Senin verdiğin eğitim lisans sonrası ancak alfabeyi öğretiyor diye bakanın açıklamasıyla bakana ateş ediyorlar.
Biz İİBF'liler için yemin ediyorum Allah günah yazmasın ama %20 cennet ekstra kontenjanı açılmalı. Bu kadar düzensizlik ve saçmalığın içinde, bu kadar hoşgörüyle yaklaşmak %20 pozitif ayrımcılığı hak ettirir diye düşünüyorum. Çok net bunu düşünüyorum
-
@Antimülakat hahahah amin hocam vallahi ne diyeyim ki yaa heee istedikleri kadar meydan okusunlar bir taraflarını da yırtsalar mülakat kalkmaz bu kadar olaydan sonra senelerce onlar 70 puana 3500 tl alırken iibfliler 85+'ya evde oturuyordu bence cennet en çok bizim hakkımız
-
Bizi ciddiye alan yok.Bu yıl zaten iyiyce cılkı çıktı her şeyin.
-
@gökhan üke genel koşulları vs. derken ülkenin Arda Turan'ı gibi davranıyor adamlar. Öğretmen isen toplum sana muhtaç gözüyle bakıyorlar. Bu devran böyle gitmez elbet ama şimdilik böyle maalesef. Bir de goygoycu medya sponsorlu işler yapmaları onları iyice yüceltiyor.
-
@Antimülakat hak etseler içim yanmayacak aynı okul sıralarından biz de geçtik matematik sorusu çözemeyen matematik hocalarım oldu hep benim şu anda da mezun olanların %80'i çok boş insanlar ama dediğiniz gibi gel gör ki medyayla birlikte kendilerini çok güzel acındırıyorlar