Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@guylassakartık Sorabilirler. Özellikle 2016 puanın yüksekse sorma ihtimalleri daha yüksek olur.
-
@bengidönüş
Yabanci dil bilmek de mi skinti oluyomus yani yds puanimiz yuksekse problem olur mu bu -
@bengidönüş hocam tutarlı olmak da lazım, gerçi bilirsiniz. Hani hikaye yazar gibi... Transcriptte var, toefl gerekli, yurtdışı çalışma varsa oradan bahsedip başka bir baskı ile niye istediğini belli etmek lazım. İnanırlarsa... İnşallah
-
@James-Buchanan hocam benim kpss 80.6 guy 82 sormazlar di mi ya? bunu daha önceden bilseydim 100 netin üzerine çıkmazdım. pişmanlık kabul ederler mi? pardon yanlışlıkla 90 puan aldım 2017 den filan desek.
-
@guylassakartık attıklarım tuttu falan de, ben ettim siz etmeyin bir daha olmaz de
-
@bengidönüş iyi bir bahane(hem inandırıcı hemde biraz doğrulardan uzak) bulmak lazım. guy olmak için herşeyi yaptım. yüksek puan almayı bende beklemiyordum, guy sınavını geçtikten sonra kpss ye hiç çalışmadığım halde böyle geldi. benim tek amacım guydu falan derim. bunun başka yolu yok yani. o zaman kriter koysalardı, ben 2017e bile girmezdim ya da ona göre ortalama bir net ayarlardım. valla böyle şey olursa hiç hakkaniyete sığmaz.
-
@guylassakartık vaay güzel taktikmiş ben de böyle diyim bari "guya çalışırken biraz fazla çalışmışım herhalde o yüzden kpss den de yüksek puan almışım özür dilerim"
-
Hahahahahahah alacağı düşük puan için mutlu olan bir bengidönüş bırakalım şuraya o zaman. Ben deliriyorum galiba. Resmen mutlu hissettim. Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor dedikleri bu herhalde
-
@Mimar Benim bisey dedigim yok don bir ne yazdığına bak sonra benim yazdığım şeyi eleştir ama tartışmak degil ama sen komisyona önce ben guy olayım da sonrasi.. derken komisyon sana zarf atmis sende düşmüşsun eger soylediklerinde samimi isen sordukları bütün sorulara cevap verme mulakati gecmeye yetmediğini tecrübeli arkadaslar söyledi o yüzden kurum gerçekten bu meslekte kalacak kişileri tercih ediyor sınavlara giripte mesleği birakan cok kimse elendi diye mulakattan sevinecek degiliz önce ne demek istediğimizi bi anlayinda sonra elestirin bana göre senin elenmen senin soylemlerinden kaynaklanmis
-
@Cerkes46 arkadasim git az ötede oyna benim yazdıklarıma da yorum yapma tamam mi
-
@Cerkes46 ben bi guy olayim da sonrasina bakarim gibi bi cümle kurmadim imada da bulunmadim. Kendi kendine yorum yapip kendini savunuyosun. Yok zarf atmislar da dusmusum de ya he he.
-
@ucanizmirli dostum fena taktik yaparım ama inş. tutar taktikler @bengidönüş puanlarımızı takas edelim mi? nooolur?? guy olamazsam içimde kalır kederden yataklara düşerim yaaa
-
@guylassakartık "aaabi ekmek mushaf çarpsın başka kurumlara göz ucuyla bile bakmıcam noolur alın beni işe evde çocuklar aç"
-
@Mimar haklisin seviyen yerlerde
-
@ucanizmirli çocuk yok ama öyle mi desek??
-
@guylassakartık guy olmayı çok isteyen adam bunu sormazdı hemen gider çocuk yapardı kardeşim
-
ÖSYM sayfasına girişte beyaz sayfa açılıp sonra ana ekrana geciyo acaba sonuclarmi yükleniyor
-
@guylassakartık bilmiyorum sormazlar herhalde.
-
@ucanizmirli dostum yetişmez artık, dokuz aya biz çoktan mülakata girip çıkarız
-
@James-Buchanan bencede sormazlar gibi geliyor. sorarsa 2017 harici 2016kpss ve guy sonuçlarımı söylemekte ısrar ederim