Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
dguy sonucu açıklandı.
-
...........
-
@Mimar gecmıs olsun kardes tek bı sey merak ettım ne puanını sordular kurum mu kpss mı?
-
@gokhangermen eyvallah .kpss
-
@Mimar tekrar cok gecmıs olsun empatı yapınca ne kadar zor atlatılacak bir süreci atlatmıssın gercekten cok zor.
-
@Mimar Şu anlik guy olmak istiyorum dersen zaten elenirsin dostum sen kendi elinle lades olmussun kurumda kalacak memur ariyorlar 1 yil calisipta birakip gidenleri degil o yüzden ben elenmene şaşırmadım.
-
@Cerkes46
Ordaki amacim simdi bi guy olalım da sonra bakariz degildi gercekten guy olmak istediğimi söyledim . Yaklasiminiz da hos degil. Burda size faydasi olsun diye paylastim cok da umrumdaydi .... -
@Cerkes46 kardes Allah korusun sen elenirsen biz sana bunu demiyeceğiz teselli edeceğiz sen de bu sekılde yaklaş bunlar büyük travmalar.
-
Bu aralar Gib in yaptigi baska sinav var mi devlet gelir uzm yeterlilik aciklanmis, bize sira gelmiyor belli ki
-
@gokhangermen ben büyük ihtimalle yine ilk 50'de olacağım ve noter onaylı kpss sonuç belgemi götüreceğim. içeriye girdiğimde tek isteğim memleketimde çalışmak ve bu sebeple gelir uzman yardımcısı olmak istiyorum diyeceğim. daha önce elendiğim 6 mülakatı da tek tek sayacağım.
-
@gokhangermen çok güzel ifade etmişsin dost. hangi meslek olursa olsun ; önce kpss sonra kurum sınavı ve daha sonra mülakat.. en kısası 6-7 aylık bir süreçten bahsediyoruz. mesleği istediğin kadar önemseme lakin o zaman kaybı var ya... insanı asıl yıkan elenmekten çok boşa giden zaman...
-
@HaniYaKi sıralamanızı söyleyerek burda öne çıkmaya çalışmayın lütfen ego tatmininin yeri değil burası!
-
@HaniYaKi aynen dostum.. inşallah istediğimizi bu sefer alcaz kardeşim sıkma canını her şeyde bir hayır vardır. sabır..
-
Ben özel sebeplerden dolayı istiyordum bu mesleği.Sadece MHUY Sınavı'na girmiştim bunun yanında.Sıkıntı olmasın diye VMY'ye girmedim.MHUY açıklanmıştı bunun mülakatına girdiğimde,gelebilecek yerler vardı fakat ben çeşitli sebeplerden dolayı memleketimi istiyordum yalnızca ve o puana gelmeyeceği aşikardı.Kurum sınavı puanım 96 idi ve bana dediler ki niye bu kadar yüksek aldın.Tamam, yüksek puan alanların çoğu bu mesleği basamak olarak kullanıyorlar ve bu, kuruma menfi olarak yansıyor olabilir.Fakat bunun çözümü, yüksek puan nedeniyle insanları elemek olmamalı.Belirli kurallar getirildiği takdirde bu tip sorunlar azalacaktır.Ayrıca yüksek puan aldık diye bizi direkt hakim veya kaymakam olarak atamadıklarının farkına varılmalı.Cüzi rakamlarla çıkılan ilanlar,durumun vehametini yeterince ortaya koyuyor zaten.
-
Bu nedir ya? Yüksek alsak bi dert düsuk alsak baska bi dert.İyi puan alanlar guy mulakatinda skinti olur mu diye dusuncek aldigi puana sevinemeden.Yuksek puan alinsa da az alim oluyo, ayrica daha kurum sinavi var mulakati var bu isin.Yani garanti mi hepsinin gecilebilcegi.
Aylarca, yillarca issiz beklemenin, tamamen belirsiz bisey icin umut beslemenin, bu yasta aileden harclik almanin ne demek oldugunu bilmiyolar mi! Bu kadar da oynamasinlar artik psikolojimizle. -
@gokhangermen adam egosunu tatmin edip ne yapsın. o kadar yerden elenmiş.
-
@fiscaldrag cok iyi anlıyorum seni kardesim . Malesef durum bu
-
@Mimar evet bana da yabancı dilin olduğundan asla bahsetme dediler
Sevgili gib biraz kendine güven ama ya yani biz kötü sevgili miyiz yarı yolda bırakıp gidelim, neden kişisel algılıyorsun ki bu kadar hiç yakışıyor mu -
@bengidönüş saka gibi
-
mülakata daha önce girenlere bir sorum olacaktı. bu sene alacağımız kpss 2017 puanını sorarlar mı acep?