Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaslar hem guy icin hem de diger mulakatlar icin omer donmez mi yoksa tüyo mu daha iyidir sizce?
-
admin hesabımı yasaklar mısınız
-
Mülakat calismaya baslayamadim canimda istemiyor sanirim 3.yil olmasının etkisi onu nasıl halletcem.
-
Benim anlamadigim tek husus var bu insanlarda bu yoldan geçti.Az cok ne yasadigimizi biliyorlar.Yani gerçekten anlamiyorum 10 bin kisinin sinavini yapmissin.4 bin kisinin mulalatini da bir an once yap gitsin.Bekletme insanları.
-
@buyukbuhran kpss A sınavının ilk kez 2003 yılında yapıldığını göz önünde bulundurursak bu yoldan çok da geçmediklerini anlayabiliyoruz
-
kardeşlerim inşallah guy olursak maaşımız bu son zamla ne kadar olur sizce
-
@hebelebe Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
kardeşlerim inşallah guy olursak maaşımız bu son zamla ne kadar olur sizce
Yeni zamlarla birlikte Temmuz 2017 göreve yeni başlayan bekar çocuksuz Gelir uzman yardımcısı net maaş 3.535 tl olacak. Rabbim bizede nasip eder inşallah.
-
@hebelebe enf zammıyla birlikte bekar yeni başlayan guy 3500 alıyo diye biliyorum. Tabi biz işe başlayana kadar 2018 ocak zammı da gelir 3.6k ile başlarız gibi
-
@ff Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@hebelebe enf zammıyla birlikte bekar yeni başlayan guy 3500 alıyo diye biliyorum. Tabi biz işe başlayana kadar 2018 ocak zammı da gelir 3.6k ile başlarız gibi
oo bu zam için beklemeye değer işte yeni yılı
-
Otur otur çok sıkıldım. Ders calismayanlar ne yapıyor farklı bi fikri olan var mı?
-
Gib i arayan oldu mu herkese siteyi takip edin mi diyolar.
-
@yapma-volkan yapma volkan
-
@Fabrizio kardeşim merkez uzman yardımcılarının maaşıda 4500 tl olcak.Hele guy için bu kadar beklemek hem agrubu ama maaşı az beni fazla etkilemiyo artık.çok bekledik ama sözlüyle alan merkez uzmanlar orda nelerin döndüğü belli gelir uzmanından 1000 tl fazla alıyo.AMA az kaldı aym sonucuna belki o zaman gelir uzmanlığını kazananlarda bu parayı alır bizde daha heyecanla bekleriz
-
Bu arada gelir uzmanlığı düz memurluksa niye p3 puanıyla alım yapmıyo o zaman.Gelir idaresinde bn değişiklik bekliyorum geçen yıl hatta alım sistemi bile değişcekmiş yetişmemiş çok kişinin canı yandı.En ilgincide mali hizmetler uzmanlığı yds 70 ister sınavı sayıştay sınav kalitesinde ama özlük hakkı spor kültür milli savunma uzmanı kadar değil.Sizlere soruyorum bu adaletsizlik kaç yıl daha gider?Elbet çözümü olacak.Çalışanlar umutlu bekleyip görelim
-
Benim öğrendiğime göre vergi daireleri yeniden düzenlemeye giriyor Gelir Uzmanı ifadesi yerine Vergi Uzmanı kullanilmasi bu duzenlemeler arasında yer alıyor ve çok büyük bir ihtimalle maaşlarda iyileştirme yapılacak tabi sadece guy da olmayacak bu iyileştirme bütün uzmanliklara yansıyacak.
-
Ah bi atansakda onlara kafa yorsak 3500 tl yi bırak 2500 e bile razıyım ama bi atansak hayallerimi ertelemekten yoruldum.
-
@wagner Garsonluk ️
-
@Fabrizio bak işte atansak diyosun sonra 2500 tl diyosun.Sen 2500 tl ile ne yaparsın biliyomusn günü kurtarırsın.Sonra gelir uzmanı veya taşra uzman denetmen olmak kolay bir şey değil artık.2016da 130000 dayın p35 puanı hesaplandı ve toplam a kadro 3000i bulmadı.BUNUN 2000 İ guy olcak.Bn şuna razıyım desinler gelir uzmanlığı düz memurluktur p3le alım yapcaz o zman derimki en azından alan bilgisiyle uğraşmıyoruz sadece kültür yetenek çözüp mülkat beklemeden atanırız.Puanalrıda söyleyim p3 puanıyla 75lere kadar yine düşer.
-
@Serkan01 tabi eğer taşra uzmanlık denetmenlik özlğk hakları artacaksa hepsi düzelir.Yukarıyada yazdım mhuyun bi açıklaması yok bile.HER ŞEY AYNI ŞARTLAR AYNI MAAŞ 1000 TL DAHA AZ.bu durum fazla sürmez bnce.Eğer sürersede çoğu kişi kurumdan ayrılır.ŞU AN sgk denetmeni gelir uzmanı kişler hala sınavları takip ediyo.HEPSİNİN ortak şikayeti bu haksızlık.Çünkü zaten maaşlar artarsa o zman yetkileride artacak gelir uzmanlarının denetmenlerinin.
-
geçen biride yazmış gelir uzmanı alırsa öğretmenlerde itfaiyecilerde alır diye çok şaşırdım.Adam atancağı yerin pozisyonunu yani a kadroyu bilmeden yorum yaptı.Burdaki eşitsizlik kariyer kadroda ayrım yapılamaz meselesidir. Şimdi özelleştirme uzman yardımcısı 4500 tl alırken hazineye karşı 1.dereceden sorumlu gelir uzmanı veyahutta vergi dairesi müdürü niye az maaş alsın.Hadi belki bunlarda ingilzice yok tez yok.Mali hizmetlerde yds 70 tez var niye az maaş alıyo?