Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zenginmemur söylediklerinizde çok haklısınız hocam. bakmayın benim dediklerime.
-
@Fabrizio hocam arkadaş o kadar özlük hakkkı şu bu yazmışta sizde bakmayın benım dedıklerıme yazmışsınız..desenize arkadaş bız de ılk kpss de sayıstay ust kurul şu bu hedefledıkte sınavlar referans derken gucumuz kalmadı artık guy bızı 2500 maasa bıle olsa ıkna edıyor artk dıye emınım kı cogumuz ıssızlık psıkolojısınden bın kat daha ıyıdır diyerek 2500 maas guya razı oluruz arkadasın sanrm ılk sene old ıcın ozluk hakkı dıye dıretmıs..
-
arkadaşlar neden aramıyoruz bişeyler yapmamız lazım
-
@Nameless kimin ilk senesi bilip bilmeden yazıyosun hemen.Referans senin beğenmedğin gelir uzmanlığında lazım değilmi ne demek istiyosun sen herhalde gelir uzmanlığına cepte gözüyle diye bakanlardansın.Yine yazıyorum bn sizin gibilerden olmak istemiyorum.Sizler bi işe gireyim sonra kaymakamlık hakimlik 1000 tlik fark için merkez uzmanlık düşünürüm mantığında olan kişilersiniz.Böyle bi düşünce artık olmaması lazım.Önceden gıptayla bakılan maliye kadroları basamak için kullanılmamlı.
-
@zenginmemur katılıyorum. böyle düşünceler yüzünden bakanlık alım bile yapmak istemiyor. kurum içinden doldururuz diyorlar.
-
@Fabrizio yok dostum sadece iibfliler hak ettiği değeri görmeli.Çok emek var çalışma var.Ülkemizde hangi üniversite mezunu bu aşamalardan geçip bu maaşları alıyo.En basitinden avukatlık hem hakimlik maaşı ortada hemde kamudaki avukat maaşları.En temizi halimzi anlyacak bi bakan hükümette olcak aslında sorun falan kalmaz
-
@busus aynen kurum içi uzmanlarda maaş derdinde uzman olunca otomatikman maaşları artıyo hemde gönülleri alınmış oluyo.Ama sen bn iibflilerde kariyer istediklerinden özlük hakkı diğer uzmanlıklar gibi olmayınca hemen başka kuruma geçiyo.Miiletin dilinde olan maliyede herkesi uzman yapmışlar lafı burdan geliyo işte.Onlar maaş biz kariyer derdindeyiz.
-
@zenginmemur yazdığımı nasıl okudun arkadaşım bu aşamaya gelene kadar zaten çok yıprandıgimiz için nerden olsa başlarız demek istedim zaten gücümüz bittiyse guy dan farklı yere geçmeye gücüm kalır mi sence ayrıca guy da da referans oldugunu biz de biliyoruz garantimiz olsa burda isim ne..
-
@Nameless bana ithamda bulunduğun için açıklama yaptım yoksa gelir uzmanlığı da olsa başka bi kurumda olsa artık kamu olsun görüşündeyiz ama eşitsizliğide gözardı edemessin çünkü parasız hiçbir şey yapamssın
-
Bi aciklama yapilsa sitede veya herhangi bi sekilde keske
-
şunuda ekleyim her ne kadar 1000 tl maaş azlığımız olcaksada meslek hayatında maliyeciyim dedin mi toplumda bi karşılığı her zaman oluyo.İnşallah mülakatı geçerizde maaşlarımızda sonra düzelir
-
@zenginmemur Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
şunuda ekleyim her ne kadar 1000 tl maaş azlığımız olcaksada meslek hayatında maliyeciyim dedin mi toplumda bi karşılığı her zaman oluyo.İnşallah mülakatı geçerizde maaşlarımızda sonra düzelir
Yaw hele bir atanakta. Düzelme falan istemiyoruz
-
@zenginmemur ithamda bulunmak istememiştim kusura bakma eşitsizlik olayında guy a kadar kamuda o kadar eşitsizlik var ki eminim ki çoğu arkadaşta sizin dediklerinizin farkında ama artik gucu kalmayinca cabalamaya insanin gercek hayatta da bir yerden başlamak istiyor insan ben de arkadaş 2500 de olsa raziyim guy a derken halen buna taraftarım tabi hepimiz özlük hakkının iyileştirilmesi taraftariyiz ama bizim dememizle olsa bir şeyler keşke..
-
Açıklanmayan her gün 2015 yili ile ayni süreç yaşanacağı inancimi kırıyor kasim aralik diyenlere gün geçtikçe inanmaya basliyorum 10 bin kisinin sınavını 3 gunde aciklayan gib bir bucuk aydir mülakat tarihlerini aciklamadi hayatimiz zaten ben sıkıntı stresle devam ediyor bu süreç daha da tetikledi her seyi..
-
Zaman geçtikçe ben eylüle tav olmaya başladım, ağustos'da olmaz bu saatten sonra,şayet Ağustos'da olmasına yönelik planlama olsaydı daha önceden ilan ederlerdi. Öyle karanlık ki sınav sonucu açıldıktan sonra Eylül'de denildiğinde karalar bağlamıştım ama ekim/kasım ihtimalleri(duyum falan degıl arkadaşlar önceki sayfalarda geçen muhabbetler) olmasından kaynaklı artık eylül 10-15 olsun diyorum maalesef...
-
GİBİ i arayan veya kurumda bi tanıdığı olan yok mu bu belirsizlik nedir böyle ayıptır bu kadar genci belirsizlik içinde bırakmak
-
@gmsmustafa dostum gecici is nasil bulabilirim.Garsonluk falan degilde boyle yuk tasimak olur evrak getir gotur olur.Napiyim evde olmuyo sadece beklemekle hergunum stresli geciyo.
-
herkese merhaba, arkadaşlar mülakatların bir an önce yapılması için twitter da etkinlik yapalım, her kafadan bir ses çıkıyor kasım aralığa kadar beklemek ne demek daha 6 ay var şaka mı? durumumuz bir an önce netleşsin, yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi hayallerimizi ertelemekten yorulduk!!!
etkinlik konusunda tecrübesi olan arkadaşlar bir yardım edin de şu işi yapalım, lütfen. -
Ben de katılıyorum hocam size. İlan gelsin diye baskı yaptık sonuç verdi, şimdi de bir şeyler yapmalıyız twitter dan herkes yazsın gib , bakan vb kişilere. İşsiz biri için 6 ay beklemek ne demek? Beklesek bile sonuç kesin değil yıprandık artık yorulduk @işsizdegree
-
Guylarin yeterlilik sınavını kasımim 4 üne atmışlar biz çok büyük bir ihtimalle kurban bayramindan sonraya kalacağız gibime geliyor..Twit etkinliğine benden tam destek bu işleri organize eden arkadaşlar bir destek vermesini rica ediyorum.