Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@gizem7 sgk olursa mülakata gircek misiniz?
-
yok mu bir duyum çalışmaktan sıkıldım artık
-
@sofuoglu hocam Kürşad denen arkadaşı ben bu forumdan tanıyorum. Ne derse çıkmayacağına kefilim.
-
@WilliamNiskanen deme hocam valla herkes'in sabır taşı çatladı ve arkadaş da mülakata girecekmiş anladığım kadarıyla, şayet bilgisi olmasa bu kadar net konuşmazdı diye düşünüyorum ama önceki paylaşımlarını da takip etmediğim için sana da bir şey diyemiyorum.
-
@sofuoglu hocam çok rahat bir şekilde söylüyorum. İstersen Şubat zamanındaki iletilerine bakabilirsiniz. Ne kadar emin şekilde şeyler söylediğini görürsünüz ve bunlar çıkmayınca piyasadan yok oluşunu da göreceksiniz.
-
@WilliamNiskanen hocam ben de o arkadaşı bilmiyorum çokta yazmak istemedim kimseyi etkilemeyim diye ama bu gün gib sinav hizmetlerini aradım sağlık nedeniyle ankara dışına filan çikcam diye sıkıştırmaya çalıştım iste adam ilk önce netten takip edin dedi sonra benim tahminim bayram dönüşüne kadar işinizi halledin ondan sonrasını bilemem dedi yani bekleyis surecek gibi tabii ne kadar doğru veya neye gore söyledi bilemem ama smd arkadaşta böyle söyleyince arada kaldım..
-
@WilliamNiskanen ne hallere kaldık, aradan 2 ay geçince ister istemez kişilerin söylemlerine itimat ediyorsunuz, bir an önce açıklansa şu tarihler vallahi daralıyor insan
-
@sofuoglu hocam böyle insanlar işte prim yapıyor. O kim ki nereden bilecek. Bilecek olsa GUY sınavının ne zaman olacağını bilirdi. Şubatta kesin diyordu. Böyle insanlara prim yaptırmayın. Kendilerini bişey sanıyorlar sonra.
-
Kürşadın söylemleri sayesinde umudumu kaybetmedim ilan gelecek diye calıştım güvendim üç aşağı beş yukarıda tuttu ve sayesinde bırakmadığım için mülakata kaldım Allah razı olsun yoksa bırakıcaktım
-
Tuğrul hoca da böyle birşey söyledi
-
@aycan Genel,bilindik,muallak şeyler söylemiş. Net tarih lazım artık.Örneğin Eylül'ün ilk haftası mülakatlar başlar gibi.
-
Zaten en gec eylul olur.Sorun o degilki neden bu kadar bekletiliyoruz?Isimiz yok gencligimiz en verimli yillarimiz hic bir sey uretmeden geciyo.Gecici 2 aylik is olarak nerde calisabilirim
-
@eomer aynen hocam size katılıyorum,bildiğim kadarıyla Ahmet Nohutçu kaymakamlık ilanı gelmeden önce sınavın 9 eylül'de olacağına dair söylemlerde bulunmuştu ki nitekim haklı çıktı.Tuğrul hocayı pek bilmiyorum;fakat, bir şey biliyorsa bile net bilgiler paylaşma noktasında çok çekingen birisi.
-
Facebookta birisi gib'i aradik sizinle ilgili çalışma yok dediler yazmış
-
@sınavstilisti ilan gelmeden 2 gün öncede aynı şeyi söylemişlerdi
-
@eomer kimse artik net bilgi vermek istemiyor şu süreçte. @paretowilfredo nun duyumunu gecikmeli çıkaran süreç digerlerinin duyumuna neler yapmaz
-
neyi bekliyolar lan bu kadar tarih acıklamak için
-
Mulakata hazir misiniz peki:)
-
Bayram sonu olur artık daha da ötelenmeZ bence, kasım aralık gibi de başlar kazananlar (İstanbul biraz daha gecikebilir sayı yüksek olduğu için herkesin başlaması)...inşallah en geç bu tarihler olur.içimden geleni yazdım ya tamamen temenni ,can sıkıntısı işte.vesselam
-
16 mayıs 2015 kazananların mülakatı 17-28 ağustosta yapılmış, yanılmıyorsam aralıkta başladı bu arkadaşlar 4 ay sonra..