Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Gelir Uzman Yardımcılığı için mülakat öncesinde nasıl çalışmalıyız? Nelere dikkat etmeliyiz? Hangi kaynaklardan yararlanmaliyiz? Mülakatlar ne zaman olur? Kaç kişi mülakata katılmaz? GUY MÜLAKAT SÜRECİ İÇİN 7-8 N 3-5 K meselesini bu başlık altında konuşalım.
-
Haydi bismillah. Çok başlık eskittik bunun sonucu da hayırlı olur inşallah.
"Dün hatıralardan, yarın ümitlerden ibarettir."
-
Başlıkta yerimizi alalım hemen.
-
Bismillah diyelim hepimize hayırlı olsun
-
çay koy keçeli, yeniden başlıyoruz..
-
Herkese hayırlı uğurlu olsunn.. Bende mülakat süreciyle ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Genelde ne kadar zaman sonra oluyor?
-
Hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar Benim ilk mülakatım olacak. İnşallah bu evrede sgk açıklanırda biraz rahata ereriz.
-
Yeni bir başlangıç çok şükür, zaferle bitirelim inşallah
-
Haydi bismillah. Kpss yi de unutmayalım bu arada çalışmaya devam
-
Umarım seviyeli bir sayfa olur ve gerçekten hem tecrübelerimizi hem umutlarımızı paylaşabiliriz böylece,yoksa kimsenin işine yaramaz bir kalabalık mesaj yığınının işe yaradığı görülmemiştir hepimize hayırlı uğurlu olsun
-
Herkesin hakkinda hayirlisi olsun ve allah yardimcimiz olsun.hemen ilk soruyu ben sorsam mülakatlar ankara da olacak degil mi şehir farketmiyo
-
@gizemtrak Ankarada olacakmış tüm iller
-
@Ülkü tesekkür ediyorum insallah onu da atlatiriz.
-
2015 mayıs sınavının mülakatı agustosta olmuştu arkadaşlar.Yine aynısı olabilir
-
@gizemtrak Amin inşallah
-
Başlık hayırlı uğurlu olsun inşallah yazılıdaki başarımızı mülakatta da gerçekleştirerek mesleğe adımızı yazdırırız.
-
bunlara kpss var konsantre olamıyoruz açıklayın dedik sonuçları açıkladılar nihayetinde ama şimdi gidip bu ters adamlar kpss bitmeden mülakat tarihlerini açıklarlarsa şaşırmayın.
-
@karakalpaklı hocam siz kaç aldınız merak ettim
-
@swl35 benim için çok iyi olur haziranın ilk haftası askere gidiyorum. En son guy da 6 ay da(atama dahil) tamamlandı bu sene de özellikle güvenlik soruşturması uzun sürecek gibi. Hadi hayırlısı
-
@reagan 82aldım hocam.