Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
- Mülakattanda elendik çok güzel oldu 11 sorunun hepsini bilim elenmek çok güzel
-
@deulukiz 31. Yedek bekliyorum umutla insallah o yillarda ki gibi olur..
-
@gmsmustafa 31. İse şansınız yüksek ama beklemek sabır işi ALLAH yardımcınız olsun.
-
@gmsmustafa kardeşim 50 yi gorurse büyük sürpriz olur benım için . Çok moral bozucu bir cümle ama malesef durum bu .
Aynı kahrolmayı bende yaşadım zamanında . Dünya bii anda gri renge dönüştü . çok zor bir durum . Mülakatı kaybetmektense sınavı kaybetmek daha iyi şeklindeki o klişe cümlenin ne kadar dogru bir cumle oldugunu tüm hücrelerinle anlıyrosun -
@deulukiz Cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur
-
@köyün-ağası kardeşim 11 soru sorulduysa zaten bi sıkıntı oldugu bellıydı .
Bana 4 soru sordular 1 soru harıc bılmıstım . yedek lısteye dustum . sıra falanda gelmedı -
Bu sefer nasıl toparlanicam sadece bunu dusunuyorum.
-
Pardon arkadaşlar @wagner olacaktı (baş harfi kücük)
-
@oflu61 benddn önceki Arkadasın mülakatı 2 yada 3 dk sürdü kapıdaki görevli bile hayırdır niye erken çıktın demişti o kazanmış artık neden eleniyoz orası muamma ins referansı olup kazanan arkadaslar canı günülden o maaşı yiyebilir
-
@gmsmustafa rica ederim ALLAH yardımcınız olsun .beni de guy dan 5kere elediler .üzülmeyin demek kolay biliyorum ama henüz kazanmak nasip olmasa da inanın yıllardır görüyorum biliyorum kader midir bilinmez ama guy dan elenip müfettiş olan denetmen olan bir sürü arkadaşım var .
-
@köyün-ağası bana da 11 soru soulmustu. ok tedirgindim cok sorulunca olmuyo falan demislerdi. Niyetim acinizdan nemalanmak degil. Bana nasip oldu insallah size de nasip olur
-
Elveda başlık olmadı maalesef nasip kısmet değilmiş burada bir çok sey paylaştık kader arkadaşlarimizla ama kaderimde yokmus ne diyelim guy için 87 almakta yetmiyor muş kazananları tebrik ediyorum.
-
Dostlar benimde olmadi maalesef.Cok umutluydum bilmiyorum nasil toparlancam.
-
arkadaşlr sabredin . allah bize unutmak gibi bir nimet bahşetmiş .
1-2 gün üzüntü yaşayacaksınız illaki . Ama insan alışıyor . Ölüme bile .
sınav hiçbir şey .
Kazanan arkadaşlar sızın durumunuzu anlayamaz . Gecmıste kaybetmıs olsalar bıle suan durumunuzu anlayamazlar . cunku kazananmanın verdıgı sarhosluk var .
Her iki tarafta empati yaparak mesaj yazsın -
Gib in bir kriteri yok anlamış olduk. Baştan aşağı saçmalik akan bir kurum. Beni elemeleri için bir sebep yoktu. Anne babama haber veremiyorum..artık evrakları TSK' ya teslim ederiz biz de.
Ne diyelim, insallah ihtiyaci olan birine gitmiştir bizden çaldıkları umut.. -
@davetsiz kardesim gecmis olsun bnimde olumsuz gibin 1 hafta gec aciklamasi sonuclari her seyi gostrriyo
-
Hic bisey annemim aglamasi kadar yikmamisti beni.
Ne hayirsizmisim.Kurum sinavim 87, yds var, 11 soru soruldu.Yetmemis demekki bunlar.Daha ne yapmak lazim bilmiyorum.
Hakkiyla kazananlari tebrik ediyorum.Cok sey paylastik halkinizi helal edin.Zor toparlanirim artik. -
@davetsiz Bu platformda yüzyüze tanımamış olsam bile sevdiğim bir kişiydin kardeşim inan kendimin olumsuz olmuş gibi üzüldüm, ne denir bilemiyorum Allah sana daha iyi kapılar açar inşallah
-
5.komisyon neye göre aldı acaba çok merak ediyorum.Benim girdiğim 5'li grupta kimseyi almamış.
-
@1903bjk Hocam bu platformda çok şey paylaştık kah güldük kah üzüldük, bu tarz durumlarda ne denir bilemiyorum gerçekten Allah size de daha iyi kapılar açar inşallah...