Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@priss perşembeden de önce açıklansın çok amin :))
-
Oh be sabahtan beri ses soluk çıkmıyordu iyi oldu, buraya gelip konuşma görmeyince çok üzülüyorum
-
@1903bjk dostum belki daha erken de olabilir ama pazartesi salı ben pek sanmıyorum. Çarşamba %25
Perşembe %50
Cuma %25 bence -
@teklif-eğrisi biz de heyecanımızı bastıramadığımız için burda bıcır bıcır konuşuyoruz hocam
-
@priss bence yarınnn
-
@yyy inşallah haklı çıkarsın
-
@aycan Baksana Deu'lular olarak Pc başında ömür tüketiyoruz :))
-
@priss
Persembedeki %25 lik kismi carsambaya aktarabilseydik ne iyi olurdu -
-
@1903bjk Beni çok sever Kadim Hoca.. Yıllar geçse de unutamaz
-
@yyy hocam uzaktan uzağa sadece izleyenler de aramıza katılsa sabahı bulur burdaki muhabbet de arkadaşlar halka karışmayı sevmiyor anladığım kadarıyla :)))
-
@aycan bicir bicir etmeye devam o zaman
-
@priss yarin niye sanmiorsunuz sebebi ne emmi pazartesi aciklanma durumu yok neye gore diorsunuz
-
@zeljkobra az kaldı hocam ha gayret az da sabır
-
@sitres1991 o kadar basit bir iş değil bence. Yani hafta sonu çalışıldı tamam ama bilmiyorum sanmıyorum umarım yanılırım da sabah kalktığımızda sonuçlar açıklanır
-
@aycan olabilir hocam ama gelsinler beklerizz burası ne kadar hareketli olursa umutta o kadar çok oluyor
-
@priss yanılmayı bu kadar isteyen birini daha göremezsiniz a dostlar bu adama iyi bakın
-
Aylik 1000 tl kira vermek icinbu kadarheyecanli bi kitle gormemistim
-
@priss kaznamayacaksam yarin aciklanmasin sali aciklansin kazanacaksam
-
Neyse güzel bir hafta bizi bekliyor inşallah. İşsiz geçirdiğiniz son saatler dostlar tadını çıkarın sabaha kadar gırgır yapın. Sonrasında pek zamanınız olmayacak herkese iyi geceler.