Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
gelir idaresi 1 haftada açıklıyor sgk neden bu kadar uzun sürüyor aylarca sürüyor bilgisi olan varmı
-
@aycan altın günündeymişim gibi hissettim şuan eyvallah
-
@sefaerennn sgk da mülakatları hemen yapiyor, gib 4ay sonra yapiyor hocam. Bir şey fark etmiyor
-
@hulyayasar her zaman yanınızdayım dostlar. Benim için büyük zevk
-
@davetsiz hocam sağolasın ben de şimdi yükledim telefona gayet faydalı program
-
İstanbulda guy olmak zordur 3400 civarı maaş kıt kanaat yeter kiralar çok yüksek zaten pahalı bi şehir hele avrupa yakası daha bi kalabalık daha bi pahalıdır mecbur ev arkadaşı bulmak zorunda olucak biçok kişi.birikimmi istanbulda çok çok zor ancak yemeyip içmeyip gezmeyip mümkün bu durum oda 1500 falan atarsan kenara ne ala istanbulda yaşayan biri olarak yazıyorum
-
@sofuoglu kanka ne var ne Yok görüşemiyoruz forumda
-
@balans-etkisi şuan maaş 3400 mü
-
@hipokrat annelerimizin asırlardır süregelen bu güzel adetini forum ortamında kısırsız da hissettirebildiysek ne mutlu bize :))
-
@aycan hissettik emin olabilirsin
-
@hipokrat çok şükür be kardeşim beklemedeyiz ne yapalım, başlığı takip etmek çok güç vallahi reis kimin ne yazdığına pek bakamıyorsun, sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor konyanın liste bellidir diyorlar var mı heyecan
-
@hipokrat benim bildiğim o civarlarda 3400-3500 gibi yanlışta biliyor olabilirim guy değilim bu arada
-
@sofuoglu aynen kanka liste belli diyorlar heyecan tavan vallahi
-
@balans-etkisi bende 3600 biliyordum o yüzden sordum
-
@hipokrat inşallah bu sefer olur reis dualarımız seninle
-
net 3542 TL guy arkadaşım söyledi
-
@hipokrat olabilir sizin hangi il hocam?benim kocaeli
-
@sofuoglu eyvallah kardeşim Allah razı olsun,beraber olur inşallah
-
@balans-etkisi Konya hocam benim
-
@hipokrat aklımdan geçmedi değil konyada ama bütün ankaradan kaçanlar konyayı yazar kesin diye düşündüm yazmadım