@famefabre hocam sakıncası yoksa mülakatı kazanma ekranınızı atabilirmisiniz kazanınca nr yazıyo nasıl bi ekran çıkıyo merak ediyorum açıklanınca şok olmamak için
sefaerennn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: VMY Whatsapp grubu
@fiscaldrag burda baslık var ama ben şunu düşünğyoeum buradan bazen mesaj yazmak zor olabiliyor insanlar üşenebilyio ama orda mesaj vs daha rahat olur diye düşündüm
-
Aylar nasıl geçecek şimdi ya nolur sanki 2 haftada açıklasalar gelir idaresi 2000 kişiyi 1 haftada açıklıyor
-
Herkes 100 günü şimdiden kabul ettiği için kasım ayını şimdiden gözünü kapatmış yapmayın arkadaşlar her promosyon bi öncekinden daha geç açıklanacak diye bişey yok biz sesimizi öıkarmazsak belki süreç daha da uzayacak en azından bi tarih öğrenmeliyiz
sefaerennn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Arkadaslar notere gidecektim bugun şimdi kesin olarak kabul ediliyormuymuş ?
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Arkadaşlar soru dağılımını bilen varmı zahmet olmazsa ?
-
@paretowilfredo hocam 30 günlük süre o zaman başlamış olsa daha 25 günlük süre var demektir buda ocak sonunu görür demektir yeni bir rekor olur bu iş nereye kadar böyle gider ocak sonundan daha önce açıklanmazmı bu konuda bi öngörün tahminin varmıdır ?
-
@gökhan illerde yalnızca il müdürlüğünde çalışılmıyomu istanbul il müdürlüğü beşiktaşta gözüküyo anadolu yakası nasıl oluyo
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim hocam uzman yardımcılığı maaşı net ne kadar istanbul tazminatı ile ne kadar oluyor bilginiz varmı ve ziraatle aynımı acaba maaş vs
-
Herkes 100 günü şimdiden kabul ettiği için kasım ayını şimdiden gözünü kapatmış yapmayın arkadaşlar her promosyon bi öncekinden daha geç açıklanacak diye bişey yok biz sesimizi öıkarmazsak belki süreç daha da uzayacak en azından bi tarih öğrenmeliyiz
-
@baumol yani sadece başarılı yazarsa başka bişey yazmazsa kaybetmiş oluyoruz dogrumu ne saçma ya başarılı yazısını görüyoruz ama aslında kaybettik o gün kısa süreli bi şok yaşanır muhtemelen kazanıp kaybettiğimiz anlayana kadar