Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sweeney_todd seni bu başlıkta yeni görmeye başladım daha ilk entry'de spekülasyon yapmıştın, sonra yapraklı cümleler kurup forumda görülmeyen seviyeye düşmüştün şimdi de değerli insanlar hakkında atıp tutuyorsun. Sıkıntılı bir arkadaşsın dilerim seninle meslektaş olmaz kimse.
-
@sweeney_todd, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Tuğrul bi gitsin öğrenciler üzerinden para kazanmaktan başka ne yapıyor ki
forum yöneticileri eksi olayını yeniden getirin size zahmet şu arkadaşı rahat rahat eksiliyim.
-
@david-hume eksi butonu yerine abv butonunu öneriyorum. Eksinin hakkından gelemeyeceği iletiler için.
-
Beklemek zor ya. Bu sefer sen olmazsa korkusu fena.. Keşke bilsek.. Zor çok zor belirsizlik..
-
@aycan abv yi iade ediyorum
-
hazır kavgada çıktı açıklanması lazım
-
@fact0riel kavga neden çıksın eleştiriye birşey dedim mi eleştirebilirsin herkes birşey diyebilir
Ama bela okunmaz okunmamalı yoksa eleştiri Allah bildiği gibi yapsına da tamam
Eleştirenin çocuğu olmaz da dendi bunlar olağan birşey ise ben bir daha yorum yapmam
Bunun üzerine yapma diyenlerde olacak sorun yok
Kolay gelsin iyi haftasonları -
@sweeney_todd yok artık.. isimleri karistirdiginizi umuyorum.
bu lafın söyleneceği en son kişi bile degil.
-
@stefanzweig para olayı yanlış olabilir ben genel manada umutlarla oynuyor dedim bunu kastettim yanlış yazmış olurum yazış şeklini ama abv çocuğu olmaz ben bunlara karşıyım.
-
@sweeney_todd hocam niye üstünüze alındınız ben sizin için söylemedim biraz daha sakin olmanızı tavsiye ediyorum ve iyi günler diliyorum
-
@sweeney_todd laf cok farkli bir yere gidiyor işin icine parayi katarsanız. o laf kitap yazarlari ve dersane yoneticileri icin gecerli olabilir ancak. dersane calisani bile demiyorum.
tugrul hocaya ogrenciler surekli birseyler soruyor o da kendi tahminlerini yaziyor, tek yaptigi bu. bunda art niyet aramamak lazim. -
Amacımızdan saptık.. Duyum yok herhalde mecbur beklicez heyecanla
-
Tuğrul abiyi şahsen tanımam ama uzun zamandır Facebook ve Twitter’dan takip ederim. Dediği şeylerin hemen hemen hepsi çıktı ayrıca hissiyat demiş dostlar duyum değil yani. Tuğrul abiye haksızlık etmeyelim hele hele ego para vb sıfatların sonunda Tuğrul abinin geçmesi komik olur. Biraz saygı.
-
@priss hocam girişi bu iletiyle yaptığınıza göre bizim gemi bugün de gelmeyecek anlaşılan
-
Acaba bi duyum filan var mı diye giriyoruz , sizin kişisel atışmalarınızı okumak zorunda değiliz .Zaten herkes gergin bi bekleyiş içinde , gidin özelden yazışın.
-
@Priss hocam üstadı bi arasaniz belki net bişeyler ogreniriz tarih hakkında böyle beklemek çok zor
-
@priss Gelir uzmanından da mı haber yok priss ? Hala bugün açıklanacağını düşünüyor mu?
-
Cumadan önce beklemiyorum. Dün gecede mışıl mışıl erkenden uyudum..tavsiye ediyorum.
15temmuzdan önce bile 1haftada açıklandigi olmuştu şimdi işler daha da karışık..
@Priss hocam sen de dün aksam için bekleyin dedin, sana da pes ya hu -
Duyumun disinda tartisma vs olmasa daha iyi olacak herkes gergin
-
@davetsiz, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Cumadan önce beklemiyorum. Dün gecede mışıl mışıl erkenden uyudum..tavsiye ediyorum.
15temmuzdan önce bile 1haftada açıklandigi olmuştu şimdi işler daha da karışık..
@Priss hocam sen de dün aksam için bekleyin dedin, sana da pes ya huadam iyi niyetiyle duyumunu söylemiş.pes falan dicek ne var.cok biliyosan sen tarihini söyle.burda milleti yargılama