Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@priss sagolun varolun
-
Uzun bir zamandır bu forumu takip ediyorum. Yöneticilerin bize olan destekleri faydaları bir yana - ki zaten bu tartışılamaz bile - @Priss kullanıcı adına sahip olan arkadaşın bize faydası gerçekten çokçok fazla. bu sürecin bütün aşamalarında bize tarih verdi ve hepside tuttu. Allah gönlüne göre versin dostum çok değerli bir insansın. Allah senin gibi değerli bir kişinin Devletimizin yüksek merciilerinde o kıymetli vazifeleri ifa edebilme vasfına sahip etsin inşallah dostum.
-
facete de priss hocamın dediği gibi perşembe olmadı cuma mesai bitimine kadar açıklancak yazmışlar
-
@guycucekocu Priss'in açıklamasını paylaştı zaten arkadaşlar facebookta.
-
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim dostlarım. O zaman bir haber daha vereyim size. Dediğim gibi çalışmalar devam ediyor şuan bile çalışma var üstatla görüştüm. Cuma hatta Perşembe’den bile önce olma ihtimali var dedi. Geçen sene 1 haftayı bulmuş açıklanması o sene hafta Sonu çalışması olmadı dedi. Yani bence de bu iş cumaya kalmayacak
-
Gemi çok yakında sahilde olacak
-
@priss hocam kalbim çıkacak şimdi her geldiğinizde daha da güzel haberler veriyorsunuz :)) ne kadar yakında sahilde olacak diye sorarım ben de :)))
-
@priss ben cumadan önce açıklanmaz diye ümidimi kesmiş mutlu mutlu dizi izliyodum streslendim şimdi :)) yarın akşamdan itibaren beklerim ben o zaman o gemiyi
-
@Priss yeryüzüne düşen son duyumcu tanesi güldür yüzümüzü.
-
@priss hadi inşallah
-
@priss hocam dediğiniz gibi sadece yüksek sayılı iller mi kalmış eğer net böyleyse cumadan önce gelebilir bence de
-
@priss kalbime inicekk tuğrul hocada memurlar çalşıyor haftasonu bile gibisinden bi şey yazmış
-
Şu anda 4bin kişi anlık
Mevzu gemi değil biz beklemeyi seviyoruz.
-
forumu actım cekırdek yıyorumm...sabahta anneme ev temızlıgıne yardım ettım zaman gecmek bılmıyor ama prıss hocam sagolsun su serptı yıne gonullere
-
@priss hocam bi de geçen sene yeterlilik,müdürlük vs sınavları da üstüste gelmişti.O yüzden ben de biraz daha erken olacağı yönünde ümitliyim inşallah
-
Gib yarin açıkla da güldür yüzümüzü.
-
@Priss Her şey için teşekkürler.İçimden bi ses salı günü sonuçlar açıklanacak diyo ama bakalım.Siz daha iyi bilirsiniz ama.
-
Büyük adammış ya.. Biraz olsun rahatladım ben salıdan sonra her an beklerim.. Çarşamba olursa.. İnş güzel sonuç olur ya..
-
Arkadaşlar şimdi sonuçlar açıkladiktan kaç gün içinde evrak teslimi istiyorlar iller. Bilen var mı.
@Priss -
@guy63 ilk 4 kelimede kalbi duranlar fav