Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan dostum hiç öyle olmuyor benden söylemesi ben şuan yarın olmasın diye dua ediyorum
-
@kzxp bu güzel haberi balık ekmekle kutlamalıyız bence :))
-
@famefabre
Ah Allah'im ne buyuk mutluluk okurken duygulandim. Bize de nasip olur insallah bol huzur, mutluluk, basari ve nice guzellikler yaninizda olsun meslek hayatiniz boyunca:) -
@aycan gelcem merak etme sen:))
-
@priss hocam evde yaşlandık biz. bize pazartesi sendromu vız gelir tırıs gider en azından bir iki yıl :)))
-
@kzxp liste açıklandıktan sonra İstanbulcular toplanıp İstanbulda mı kutlamayı yapsak acaba :))
-
-
Sanki yakınlaştı iyice
-
@1903bjk hangi üniversite peki? Dokuz Eylül de de akraba çıkalım :))
-
@1903bjk şive asimilasyonuna uğramış bir çanakkaleli:))
-
@maliyeciniz Sağolun öneriniz için farkındayım 6 7 mülakattan elendiğim için artık çokta etkilemiyorumda %90 bu mülakattada eleyecekler biliyorum ama yine de Allahtan umut kesilmez diye bi umut bekliyorum.Kime sorsam refaransın yoksa boşa uğraşma ile başlayıp sonra kaderde varsa olur diyip geçiştiriyolar.
-
@aycan
Vallahi de 9 Eylül -
@1903bjk Ama ben 2016 maliye mezunuyum. kesin burdan fire veririz :))
-
@aycan
Tutmadi bu sen 9 çesmelerdeymissin ben tinazdaydim isletme fakultesinde, uluslararasi iliskiler
dagdaydik bizsiz sehirliymissiniz -
@1903bjk ben biliyorum başıma geleceği :)) bizi de o dağa çıkarmak için çok uğraştılar ama iyi direndik
-
Tekrardan selamlar arkadașlar. O gün sizlere bir aile dostumuzdan aldigim bilgiyi paylasmistim ancak o da beni trollemis :). Ben de sizler gibi beklemekteyim. Gibin isiklarinada gidip bakmiyorum artik. Bu hafta bitiminde aciklanir diye umut ediyorum.
-
Prizz emmi herkes seni konusuor nedir son durum net bisi yok mu su gun diye
-
@angarali06 hocam boşverin duyumları siz nasılsınız can güvenliğinizden endişe ettik burda :))
-
@yyy gördüm :)baya da yorum yapılmış vicdansız olmuşum elenirsem ahı geçmiş olacak
-
@1903bjk Cidden mi ben de 9 eylül